Vedete care MIROS urat: Zac Effron nu face dus, Matthew McConaughey nu se da cu deodorant

VEDTELE si mirosurile urate.

Vedete care nu fac dus, vedete care nu se spala pe dinti si vedete care nu folosesc deodorantul.

Chiar daca sunt vedete se pare ca nu le pasa de faptul ca mirosul lor este urat spre dizgratios.

Dar sunt vedete....

Zac este un alt copil ajuns celebru, dar care nu este un fan al dusului, a apei, in general.

1. Jessica Simpson nu este buna prietena cu periuta de dinti. Mai mult, actrita declara ca nu se spala niciodata pe dinti, foloseste uneori apa de gura si ii sterge din cand in cand cu... puloverul. "Nu ma spal pe dinti. Vorbesc serios! Folosesc apa de gura si cateodata ii sterg cu pulovarul. Cu toate acestea dintii mei sunt foarte puternici", explica vedeta.
megan fox vedete care miros urat si nu se spala

2. Poate ca Megan Fox este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, dar cand vine vorba de curatenie, diva nu mai este cap de lista. Megan Fox se "lauda" ca este o regina a dezordinii si ca uita sa traga pana si apa la toaleta.

3. Johnny Depp se pare ca a intrat prea bine in rolul lui Jack Sparrow in ceea ce priveste igiena personala. Gura lumii sustine ca aceste nu iubeste ideea de a face dus si ca petrece saptamani la rand imbracat cu aceleasi haine.

4. Matthew McConaughey, care nu s-a lasat convins de colega de platou, Kate Hudson, sa se dea cu deodorant, chiar daca aceasta l-a adus pe al ei, de acasa, si i l-a oferit. In plus, actorul a declarat senin: "Aduce (n.r. vorbeste despre Kate Huston) mereu un deodorant la filmari si imi spune sa-l folosesc si eu. Dar eu nu folosesc parfumuri sau deodorante".
matthew-mcconaughey--vedete-imputite

5. Actorul Brad Pitt a declarat ca mai degraba apeleaza la servetelele umede pentru bebelusi decat sa faca un dus.

Aceste sunt cinci vedete internationale despre se poate spune ca miros urat.

Vedete carora nu le pasa ca miros urat si chiar se mandresc cu faptul ca se spala pe dinti de doar 3 ori pe saptamana sau folosesc servetele  umede in loc sa faca dus.


Comentariile sunt inchise