Poftiti pe la noi sezonul 1 cu NEA MARIN la ANTENA 1 un nou Serviti va rog

Pro TV a ramas fara Serviti va rog, dupa plecarea lui Nea Marin la concurenta.

Insa formatul emisiunii va fi regasit in aceasta vara la Antena 1, dar sub numele de POFTITI PE LA NOI.

Deja Antena 1 a început filmarile pentru show-ul Poftiti pe la noi, un format asemanator cu emisiunea Serviti, va rog, difuzata in anii anteriori la Pro TV.

Primul sezon din Poftiti pe la noi îl are în prim plan pe Nea Marin, ca si fosta emisiune Serviti, va rog, iar productia este asigurata de echipa coordonata de Mona Segall.

Show-ul Poftiti pe la noi va fi difuzat în aceasta vara de Antena 1.

Vedeta din spatele formatului, Nea Marin va avea la dispoziţie o saptamâna pentru a detecta problemele unei pensiuni şi pentru a le rezolva, alaturi de vedete.
poftiti va rog nea marin la antena 1
Sezonul 1 Poftiti pe la noi cu Nea Marin

Formatul "Poftiti pe la noi" a fost explicat chiar de Nea Marin: “... in fiecare saptamana suntem intr-o locatie noua, cunoastem si incercam sa rezolvam problemele fiecarei pensiuni, treaba e multa, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe masura. Dar de asta ma ocup eu.

Filmarile pentru primul sezon din "Poftiti pe la noi" au început de doua saptamani, la pensiuni din judetul Suceava si de la Moeciu. Urmeaza pensiuni din Brasov si apoi din partea de sud si sud-est.

Asadar Nea Marin a început filmarile pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi!” show difuzat în aceasta vara de Antena 1.

Nuielusa, sarcinile dificile şi pedepsele pline de umor vor fi uneltele cu care Nea Marin îi va înnebuni pe cei care i s-au alaturat în "teribila" misiune din vara aceasta.

I-am avertizat înca de la început: vara asta avem mai multe responsabilitaţi ca niciodata! Am început filmarile la Poftiti va rog de ceva vreme şi vedetele par sa se descurce, dar asta doar pentru ca am stat din nou cu ochii şi cu nuiaua pe ele! .... Vara asta, Poftiţi pe noi!”, a mai declarat Nea Marin.

Cunoscut drept coşmarul vedetelor din România, celebrul Nea Marin vine la  in aceasta vara la Antena 1, unde va avea de îndeplinit cea mai grea misiune de pana acum.

Vara aceasta, vedeta Nea Marin va trebui sa salveze de la faliment pensiunile care îi vor cere ajutorul.

Nea Marin va avea la dispozitie o saptamana pentru a detecta problemele şi pentru a le rezolva si, bineinteles, în tot acest timp ii vor fi alaturi cele mai cunoscute vedete din Romania.
MAI POTI CITI