Pareri Pricomigdalele Nucita de la CATENA dulce sanatos cu indice glicemic 16 ideal pentru persoanele cu DIABET

Farmaciile Catena aduc in exclusivitate un produs util persoanelor care vor sa slabeasca, cat si celor care vor un dulce cu un indice glicemic foarte mic.

Pricomigdalele Nucita de la CATENA au un indice glicemic de doar 16.

Fata de glucoza, care are un indice glicemic de 100.

INDICELE GLICEMIC este un indicator care masoara viteza cu care un anumit tip de carbohidrat ajunge in sange si influenteaza nivelul de zahar.

Conform prospectului pricomigdalele NUCITA contin numai ingrediente naturale: nuca (50%), xylitol, albus de ou, amidon rezistent de porumb si cafea solubila.
pareri nucita catena pricomigdale diete hipocalorice
Pareri Nucita cu XYLITOL

Compozitia NUCITA este una ideala in orice cura de slabire, in dieta sportivilor si in alimentatia persoanelor cu diabet.

1. Nuca - sursa de acizi grasi Omega 3, fibre (8%) si magneziu. Nuca este, in primul rand, o sursa grozava de acizi grasi Omega 3, esentiali pentru sanatatea inimii, a creierului si a functiilor organismului

2. Xylitolul - indulcitor 100% natural cu indice glicemic foarte scazut (7), produs prin fermentatie din coceanul de porumb printr-un proces de fermentatie naturala.  Spre deosebire de zahar, xylitolul nu ingrasa si nu deterioreaza smaltul dintilor. In plus, este metabolizat lent si iti protejeaza organismul de efectele nocive ale variatiilor bruste de zahar din sange.

3. Albusul de ou - sursa de proteine usor de absorbit in comparatie cu altele (ex: carnea).

Pricomigdalele Nucita sunt indicate si in cadrul oricarei diete hipocalorice sau cu indice glicemic scazut, inclusiv in regimul alimentar urmat de persoanele cu diabet.

Nucita este un produs dezvoltat de compania Nutrition Research & Development.

Poti cumpara Nucita din farmaciile Catena, din cofetariile Candy Cat si online, pe www.catena.ro la pretul de 11,50 lei.
MAI POTI CITI