PARERI AUR COLOIDAL VITAL PUR 500ml AGHORAS, indicatii, compozitie, pret

VEDETE SI FRUMUSETE CU FITE.

PRET PLAFAR AUR COLOIDAL VITAL-PUR 500ml AGHORAS:  44 lei

Conform prospectului AURUL COLOIDAL VITAL PUR este eficient in reglarea sistemului circulator, in mentinerea articulatiilor sanatoase si in pastrarea unei memorii perfecte.

Luat zilnic aurul coloidal asigura o buna functionare a creierului si a intregului organism, furnizand o capacitate mai mare de lucru intelectual si fizic.

Tonic, revigorator, imbunatateste memoria si creste coeficientul de inteligenta. Util totodata si pentru articulatiile dumneavoastra.

Aurul coloidal ofera o mare siguranta in tratamentele cosmetice datorita caracteristicilor antiinflamatorii si antialergice extraordinare. Are multiple efecte anti-aging si este un excelent antioxidant.
pareri aur coloidal forum plafar
Aur Coloidal Plafar Prospect

Aurul colidal inhiba elastoza, prezenta in tesuturile inflamate, evitandu-se astfel degradare elastinei, fibra responsabila de flexibilitatea pielii.

In plus, fiind antialergic, aurul coloidal suprima eliberarea anafilactica a histaminei, fiind capabil sa inlocuiasca glucocorticoidele (care au foarte multe efecte secundare nedorite)

Concentratia ridicata ii sporeste foarte mult eficienta ca antiinflamator, in special in artrite.

Totodata, efectele sporite vor fi resimtite si in cazul utilizarii sale ca tonic general.

Desi poate parea incredibil, sunt rare persoanele care nu resimt efectele globale ale acestui produs, impactul sau fiind in general imediat si foarte puternic, pe numeroase planuri.

Testele efectuate pe persoanele de varste inaintate au aratat ca acestea au prezentat cel mai mare spor de performanta, aurul coloidal  fiind util atat pentru dinamismul fizic si o mai buna coordonare motorie (incluzand eliminarea durerilor de tip inflamator specifice varstei), cat si in ceea ce priveste tonusul psihic si mental.

Culoarea purpurie a  AUR COLOIDAL VITAL PUR AGHORAS este specifica unei concentratii ridicate ale particulelor de aur, fiind in plus un semn distinctiv al prezentei aurului, spre deosebire de produsele perfect transparente, care isi justifica aspectul prin dimensiunea redusa a particulelor, cand in fapt, in cazul acestora, transparenta perfecta se explica prin culoarea naturala a apei pure.

Aurul coloidal este un supliment alimentar care contine nanopatricule de aur de 24 carate, puritate minima 99,9-99,99%, in apa distilata ultrapura.

Aurul coloidal este un produs netoxic si nu interactioneaza cu alte medicatii. Utilizat in doze moderate, cum ar fi 20-50ml aur coloidal 5-10mg/litru, nu ezista risc de supradozare.
MAI POTI CITI