Ioan Niculae, fosta sotie, Domnita Niculae si fiica, Adina Niculae, urmariti pentru sustragere de sub sechestru si spalare de bani

Biografia lui Ioan Nicolae a luat o turnura mai putin placuta.

Omul de afaceri Ioan Niculae, fosta sotie, fiica, Adina Niculae, si apropiata lui, Nicoleta Mariana Toncea, sunt audiati astazi la DIICOT, în calitate de suspecti.

Ioan Niculae a fost chemat la DIICOT si în martie, pentru a-i fi adus la cunostinta faptul ca s-a dispus o expertiza în dosarul in care fostul ministru Adriean Videanu este acuzat de abuz în serviciu, prin faptul ca l-ar fi favorizat pe omul de afaceri.

Scurt WIKI Ioan Nicolae

Cunoscut drept "miliardarul de la Zimnicea", Ioan Niculae este caracterizat ca un om de afaceri controversat, pe fondul mai multor dispute in care a fost implicat de cand a intrat in afaceri (in special legate de companiile privatizate, cum ar fi SNTR sau Rafinaria Astra). 

ioan-niculae-biografia-averii-impresionante
Omul de afaceri Ioan Niculae si-a inceput afacerile imediat dupa anul 1990 in domeniul agricol, infiintand o firma care se ocupa cu comertul de produse petroliere si chimice si prin care s-a impus in comertul exterior.

Din 2009, Ioan Niculae a inaugurat la Zimnicea prima fabrica de bioetanol din Romania, cu o investitie de 100 de milioane de euro. 

Fabrica reprezenta o noua etapa in afacerile lui Niculae si nu doar de integrarea pe orizontala a afacerilor sale.

Si daca este sa ne referim pe scurt si la aspectele mondene ale biografiei sentimentale a lui Ioan Niculae atunci putem mentiona si o latura mondena de cancan.

In 2013 miliardarul Ioan Niculae, a intentat divortul fata de sotia sa in urma cu aproape un an, la Judecatoria Sectorului 1, iar femeia a replicat dupa cateva luni si a inaintat actiunea de impartire a averii.

Cu avere de 1,5 miliarde euro, Ioan Niculae, s-a hotarat sa divorteze. 

Enervata de gestul sotului, Domnita a cerut jumatate din avere. 

Totul s-a spus la acel moment ca ar fi legat de o apropiata a afaceristului, Nicoleta Mariana Toncea, director al Interagro.
MAI POTI CITI