Inscrieri „The Music“ Scoala Industriei Muzicale: Cat Music, Vlad Ionescu, Marius Moga, Calin Goia, CRBL

Inainte de toate e bine de stiut ca “The Music | Scoala Industriei Muzicale”, este prima scoala de muzica care integreaza atat partea de talent management, cat si pe cea de productie muzicala.

„The Music“ este un joint venture dintre cel mai puternic brand al industriei muzicale, Cat Music, Vlad Ionescu – fondatorul Scolii de Televiziune ”Tudor Vornicu”, cel care a impus standardele învatamântului vocational media în Romania, si profesionisti de prima marime ai peisajului muzical autohton.

Prioritatea scolii de muzica  “The Music | Scoala Industriei Muzicale” este sa ofere un mediu de invatare placut, eficient, cat mai apropiat de rigorile si disciplina profesionala pe care industria muzicala le cere in ziua de azi.
inscrieri cursuri The Music Scoala Industriei Muzicale

Cu suportul de Moga Music, Voltaj Academy si Big Bounce, scoala de dans a lui CRBL, “The Music” îi va avea ca profesori pe Marius Moga, Calin Goia, CRBL, hitmaker-ul Laurentiu Duta, dar si pe Elena Gheorghe, care le va dezvalui cursantilor secretele meseriei de artist.

Un pachet complet de cursuri de muzica in cadrul programului KickStart oferit de  “The Music | Scoala Industriei Muzicale”contine:

1. evaluarea potentialului artistic si de prezentare

2. cursuri de stil, make-up, marketing si branding personal, prezentare în public, în fata camerei de filmat si de fotografiat

3. cursuri de canto

4. compozitie piesa, aranjament muzical

5. înregistrare si masterizare audio în studio professional

6. videoclip (sinopsis, scenariu, decupaj, filmare, montaj)

7. promovare pe canale digitale, radio si TV.

Durata cursurilor, pentru fiecare specializare disponibila la  “The Music | Scoala Industriei Muzicale”, este între 24 si 36 de saptamâni, împartite astfel: 30% notiuni teoretice pure, 40% aplicatii practice (proiecte de laborator) si 30% practica la partenerii din industria muzicala.
MAI POTI CITI