BIOGRAFIE Ranveer Singh unul dintre cei mai de TOP actori de la Bollywood FOTO

Incepem aceasta scurta biografie Ranveer Singh prin a va spune ca acesta s-a nascut in data de 6 iulie 1985 in Mumbai, India.

La varsta de 29 de ani Ranveer Singh este in acest moment unul dintre cei mai apreciati actori indieni de la Bollywood. Cel mai nou film in care il poti vedea pe Ranveer Singh este Gunday. Film in care joaca alaturi de Arjun Kapoor si de vedeta indiana, Pryianka Chopra.

Dar sa revenim la scurta biografie a lui Ranveer Singh.

Ranveer Singh provine dintr-o familie bine integrata in lumea artistica de la Bollywood in actorie si in productia de film.

Inca din timpul scolii, Ranveer Singh si-a demonstrat talentul la interpretare urcand pe scena teatrelor.
Ranveer-Singh-Biografie_actori_indieni_tineri
Wiki Actori Indieni tineri
In liceu insa s-a orientat spre literatura si scriere, pentru ca ulterior sa incheie cursurile de arta de la Universitatea Indiana din Bloomington, Statele Unite ale Americii, unde a luat si cateva lectii de actorie.

Dupa incheierea studiilor universitare, Ranveer s-a intors in trara natala, India pentru a-si incerca norocul in industria de la Bollywood.

In anul 2010, Ranveer Singh a reusit sa patrunda in lumea filmului de la Bollywood chiar intr-un rol principal, cel al lui Bittoo Sharma din productia Band Baaja Baaraat.

Rolul lui Bittoo Sharma i-a adus lui Ranveer premiul pentru cel mai bun debut la cea de-a 56-a editie a Filmfare Awards.

Pentru Ranveer Singh au urmat o serie de alte roluri impresionante. Astfel, de la inceputul carierei sale, din 2010 pana in prezent, Ranveer Singh a reusit sa atraga atentia iubitorilor de filme de la Bollywood si sa se remarce ca unul dintre cele mai talentate nume ale industriei.

La inceputul lui 2014, Ranveer Singh a negat ca el si  Deepika Padukone ar avea o relatie. Insa publicatiile de monden de India nu tind sa ii dea dreptate, chiar daca Ranveer a declarat raspicat, ca Deepika ii este doar o foarte buna prietena.

FILME CU ACTORUL INDIAN RANVEER SINGH
2010 Band Baaja Baaraat - Bittoo Sharma
2011 Ladies vs Ricky Bahl  - Ricky Bahl
2013 Lootera- Varun Shrivastav/Atmanand "Nandu" Tripathi
2013 Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela Ram Rajari
2014 Gunday - Bikram
2014 Finding Fanny
2014 Kill Dil
2015 Dil Dhadakne Do
wiki foto ranveer singh deepika padukone

ranveer-singh_biografia bollywood


GALERIE FOTO RANVER SINGH - UN TANAR SI TALENT ACTOR DIN NOUA GENERATIE
MAI POTI CITI