BIOGRAFIE ADRIAN THIESS masonul a carei fata Alexandra Thiess se iubeste cu Sultan Al Zuhair

Despre relatia dintre Alexandra Thiess (varsta 18 ani) si Sultan Al Zuhair scrie revista CIAO, care titreaza mare si bombastic: Super-poveste din lumea buna a Capitalei! Cum a reusit fiica unui milionar roman sa-l puna in genunchi pe Sultan de Dubai?

Alexandra Thiess este fata lui Adrian Thiess

Adrian Thiess are o biografie intresanta.

O biografie marcata de colaborari cu o serie de personalitati politice.

Membru al masoneriei, Adrian Thiess  a fost candidat parlamentar la Aliantei DA si om de încredere al actualului ministru Vasile Blaga înainte ca acesta sa candideze pentru primaria Bucurestiului.
biografie adrian thiess blog vedete
Mihail Gorbaciov Adrian Thiess FOTO

Pana in septembrie 2001, Adrian Thiess a  fost consilierul personal al presedintelui Ion Iliescu. 

În campania pentru Oprescu, activitatea lui Adrian Thiess a cuprins, între altele, si colectarea de fonduri, în jurul banilor strânsi pentru Oprescu aparând controverse despre adevarat destinatie la care au ajuns.

Adrian Thiess, Cornel Comsa si Victor Dumitriu, s-au ocupat de campania lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei.

Francmasonul Adrian Thiess s-a remarcat si ca un om de afaceri prosper, care a investit în mai multe domenii de activitate.

Tatal Alexandrei Thiess (FOTO) are o firma care se ocupa de comertul online si detine canalul de televiziune TeleShop 24, post de televiziune care are ca obiect de activitate comertul.

Thiess este actionar si la firma Eurostar Catering Expres, operatorul national pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior din România: Sageata Albastra, rapid si accelerat.

Thiess mai detine împreuna cu sotia sa, Elena Delia Thiess, înca trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center si Casa Elegance D&A 1874.

Impreuna cu Mihai Craiu, Adrian Thiess detine cotidianul Puterea!

In urma cu trei ani Adrian Thiess s-a remarcat atunci cand a organizat la Bucuresti o intalnire intre doi dintre cei mai importanti oameni ai Planetei: vicontele Etienne Davignon, presedintele grupului Bildenbergm, si Richard Haass, presedintele Consiliului pentru relatii externe al SUA.

Cam atat despre CV-ul masonului Adrian  Thiess. Un CV care contine toate ingredientele care definesc un om influent: mason, consultanta politica si electorala,  mass media, afaceri.

Sa revenim la cancanul monden in care apare frumosa sa fata, Alexandra.

Revista CIAO scrie ca seicul Sultan Al Zuhair nu se incurca cu orice femei. Astfel incat de la finalista de “Next top model”, Cristina Alexandra Iordache, Sultan Al Zuhair a trecut la mai tanara Alexandra Thiess. Si ca desi sunt abia la inceputul relatiei, Sultan nu rateaza nicio ocazie sa zboare la Bucuresti pentru a o intalni pe Alexandra, sau sa o invite la Dubai, Paris etc.
MAI POTI CITI