SHIVA BIOGRAFIA unei cantarete de 21 de ani promovata de Radu Sarbu

Cantareata Shiva si-a lansat recent primul single. 

Focoasa cantareata a realizat si o sedinta foto incendiara, în care îsi arata trupul în toata splendoarea, pentru ca isi doreste sa faca muzica pe care o reprezinta, fara reguli, limite sau trenduri, plina de senzualitate si sex-appeal.

Biografia muzicala a lui Shiva a inceput inca de la o varsta mica.

De la varsta de 3 ani, Shiva a invatat sa cante la pian, chitara si vioara, pentru ca mai tarziu sa urmeze cursurile de canto la sectiunea de Muzica usoara de la Liceul de Arta "Sabin Dragoi".

Acum, la varsta de doar 21 de ani SHIVA, poate spune ca are o vasta experienta muzicala.
biografia cantaretei shiva radu sarbu

Pentru primul ei shooting profesional, Shiva si-a dorit un concept diferit, pentru ca a obosit sa tot vad haine pompoase si scumpe, care tind sa dea mai multa valoare persoanei, asa ca Shiva renuntat la orice articol vestimentar, si la orice inhibitie, pentru a se simti bine cu sine.

Insa aceasta lansare a single-ului si pozele seducatoare ale senzualei brunete nu au fost scutite si de un mic scandal.

Mihai Trastariu, a comentat pe contul sau de Facebook pe marginea aparitiei senzualei Shiva.

"Normal! Fara pasareaua la vedere n-ai nicio sansa sa mai faci cariera în ziua de azi.Interesant e ca fetele care si-au dat seama de asta nu mai au rabdare 2-3 ani pâna se lanseaza  ca lumea..."
poze shiva cantareata
Insa Shiva nu a ramas datoare si i-a raspuns elegant, dar transant lui Trastariu:

"În atentia domnului Traistariu: Mi se pare hilar ca dumneavoastra ati aparut cântând o piesa despre o banana, in anii '90, iar acum ati ramas tot cu....banana! Încercati sa nu mai judecati dupa aparente. Va doresc succes si tot ceea ce v-ati propus, adica sa va creasca parul si orice va doriti! Cu desoebita stima si respect, Shiva!".

Si asa iata ca
MAI POTI CITI