BIOGRAFIA Dr. HORIA Cioflan Medic Sef Sectie Ginecologie Spitalul Regina Maria Baneasa

Medicul HORIA Cioflan este Sef Sectie Ginecologie in cadrul Spitalului Baneasa, spital care face parte din Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

Spitalului Baneasa asigura pacientilor toate solutiile medicale pentru mama si copil, astfel ca aici s-au reunit sub acelasi acoperis servicii complexe de obstetrica-ginecologie cu cele de pediatrie pentru copii din momentul nasterii pâna la 18 ani.

De la îngrijiri de rutina, la proceduri chirurgicale complexe, si terapie intensiva, toate fac parte din medicina regândita pentru mama si copil.
biografie Dr. Horia Cioflan Regina Maria Baneasa

Dar sa revenim la CV-ul Dr.-ului HORIA Cioflan , un membru de seama a echipei medicale de la Spitalul Baneasa.

Medicul Horia Cioflan este medic primar obstetrica-ginecologie, Doctor în Stiinte Medicale si are o vasta experienta remarcabila în chirurgia endoscopica ginecologica si chirurgia minim-invaziva pelvina pentru restabilirea fertilitatii la femeie.

În spitalul Baneasa Dr. Horia Cioflan face interventii laparoscopice si histeroscopice pentru diverse afectiuni ginecologice, inclusiv pentru tratamentul endometriozei severe si al infertilitatii.

De asemenea, Dr Cioflan efectueaza consultatii de obstetrica-ginecologie si ecografii pelvine si obstetricale, plus monitorizeaza sarcinile si asista nasterile prin cezariana, pe cale vaginala sau în apa.

Dr. HORIA Cioflan este Medic Sef Sectie Ginecologie Spitalul Baneasa specializat in Ecografie obstetricala si ginecologica Histeroscopie Laparoscopie Colposcopie

Specializari postuniversitare Dr. HORIA Cioflan :
  1. 2011: Chirurgie Histeroscopica, Centrul de Chirurgie Minim Invaziva, Universitatea Surry, Anglia
  2. 2010-2011: Diploma universitara europeana în Endoscopie Ginecologica, Universitatea d’Auvergne Clermont Ferrand, Franta
  3. 2009: Tehnici laparoscopice actuale în tratamentul endometriozei severe, Strasbourg, Franta
  4. 2009: Colposcopie de baza si avansata, Whittington Hospital, Londra, Anglia
  5. 2009: Chirurgie reconstructiva vaginala si pelvina avansata, The Royal College of Obstetricians and Gynaecologists Londra, Anglia
  6. 2008: Laparoscopie avansata, Centrul de Chirurgie Minim Invaziva, Guildford, Anglia
  7. 2008: Laparoscopie si histeroscopie de baza, Guilfdford, Anglia
  8. 2008: Managementul cuplului infertil. Tehnici de reproducere asistata, The Royal College of Obstetricians and Gynaecologists Londra, Anglia
Dr. Horia Cioflan este membru în urmatoarele societati medicale:
•    Societatea Româna de Onstetrica si Ginecologie
•    Societatea Româna de Ecografie Obstetricala si Ginecologica
•    Societatea Româna de Chirurgie Minim Invaziva Ginecologica
•    Societatea Americana de Chirurgie Laparoscopica

Daca ati fost pacientele Dr. Horia Cioflan asteptam parerile dumneavoastra seriaose despre acest doctor sef de sectie la Spitalul Baneasa.
MAI POTI CITI