WIKI CRISTINA PUCEAN MISS PIRANDA 2011, dansatoarea din spectacolele lui FLORIN SALAM

Se numeste CRISTINA NICOLETA PUCEAN. Talentul ei de dansatoare a fost rasplatit cu titlul de MISS PIRANDA 2011.

Dansatoarea din buric si-a castigat faima si participa la spectacolele elitei manelistilor.

Bunaoara CRISTINA a participat la spectacolul lui FLORIN SALAM din MADRID.

Peste 700 de romani au venit sa se distreze sa il asculte pe SALAM si sa-i admire maiestria de dansatoare a CRISTINEI.

Dupa ce a inceput sa capete notorietate CRISTINA PUCEAN s-a hotarat sa  renunte la pletele negre si a devenit o blonda cu forme care capteaza atentia publicului.
biografie cristina pucea florin salam blog vedete

Petrecaretii  din localuri precum HANUL VANATORILOR din BUZAU, HANUL DRUMETILOR si MILLION DOLLARS o pot admira pe CRISTINA in spectacolele  in care dansul face casa buna cu muzica.

Dupa ce a aparut in spectacole alaturi de FLORIN SALAM notorietatea blondei a inceput sa creasca. Deja unii se intraba daca blonda dansatoare l-a cucerit pe FLORIN.
Cristina Pucean million dolars
Cert este ca blonda isi vede de viata ei.  Ce meserie  ar putea fi mai atragatoare pentru o tanara decat a fi dansatoare?

Cat e ziulica de lunga trebuie sa fie atenta la imaginea ei.  Asa ca din program nu lipsesc orele  la saloane de infrumusetare. Desigur antrenamentele menite sa o tina in forma. Seara spectacole.

Din cand in cand vacante.
facebook cristina pucean poze noi

A si sa nu uitam despre timpul pe care trebuie sa il acorde comunicarii cu fanii. Pentru asta se foloseste de pagina de FACEBOOK. CRISTINA are grija ca fanii sa vada momente din spectacole.

Cat despre viata ei sentimentala nu razbate nimic semn ca blonda dansatoare are mare grija sa tina aceste aspecte doar pentru ea.

Uneori e de ajuns sa ai talent la dans si atat. Dar de aici pana la castigarea faimei este cale lunga.
wiki cristina pucean florin salam

Asta inseamna ca ai nevoie de ore de antrenamente. Nu orice dansatoare din buric poate ajunge sa ia parte in spectacolele celor mai faimosi si cunoscuti cantareti de manele.
MAI POTI CITI