Raluca Nicoleta Dewald eleva din Braila care isi pune intrebarea pe blog: Iubita sau amanta

Raluca Nicoleta Dewald (FOTO) este o tanara blogarita din Braila.

La varsta de 16 ani, Raluca Nicoleta Dewald scrie indraznet pe blogul ei.

Chiar foarte indraznet incat multi puritani stramba din nas si o condamna

Scrie despre ce vrea, despre tentatii, despre dragoste fizica, despre subiecte pe care unii le considera Tabu. Iar cand ai doar 16 ani este greu sa nu fii tinta unor atacuri.

Cu toate ca are 16 ani, eleva din Braila a reusit sa impresioneze o tara cu povestile sale de dragoste extrem de explicite pe care le-a scris pe blogul personal.

"... Dorinta si forta din mine nu-l lasau si-l istoveau, chiar daca ma avea intre picioarele sale. Fiecare gest  al meu, fiecare miscare si fiecare atingere îl lasau fara pic de vlaga. N-a durat mult, dar a fost intens, iar el, cu
Raluca Nicoleta Dewald Biografia unei blogarite talentate
un scurt scâncit termina. ..." (sursa muchmoreprecious.wordpress.com)

Ghinionul Ralucai Dewald ca s-a nascut in Romania.

In alta tara, talentul de a scrie, chiar si pe subiecte fierbinti, ar fi fost cu siguranta mult mai mult apreciat si promovat.

Raluca Dewald spune ca va continua sa scrie si dupa terminarea liceului doreste sa urmeze cursurile unei facultati din Marea Britanie.

Rautatile si atacurile la care Raluca a fost supusa au facut ca tanara blogarita din Braila sa isi stearga contul de Facebook si sa isi mute blogul la alta adresa.

"... am blogul din vara, luna iulie mai precis. L-am deschis din curiozitatea de a experimenta bloggingul si de a vedea cum este sa detii un blog. Initial nu eram hotarâta ce sa public. Sunt o persoana sincera si îmi place sa spun lucrurilor pe nume în viata. Lumea stie numai sa puna etichete. În ziua de azi, cu toata prostia si invidia celorlalti este greu sa zici ceva despre viata ta personala, sa fii sincer, sa fii tu..."

Foarte adevarat ca lumea stie sa puna numai etichete, insa cea mai mare prostie pe care Raluca Nicoleta Dewald ar face-o este sa renunte la a mai scrie.

Cu si fara etichete ii dorim Ralucai Dewland sa isi continue aventura in lumea blogging-ului, chiar daca in curand o va face din Anglia si nu din Romania.
MAI POTI CITI