MESAJE DE PASTE 2014 URARI DE PASTE 2014: Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va aduca lumina! Hristos a înviat!

MESAJE DE PASTE 2014: In anul 2014, crestinii orotodocsi si catolici sarbatoresc PASTELE duminica, 20 aprilie. Românii trimit cu ocazia sarbatorilor de Paste tone de mesaje prin SMS, email, dar si prin retelele de socializare, Facebook, Twitter, What's Up etc. De accea

1. MESAJE DE PASTE 2014. Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a înviat!

2. MESAJE DE PASTE 2014. Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa învete sa daruiasca. Hristos a Înviat!

3. MESAJE DE PASTE 2014. Anul acesta iepurasul o sa vina la tine încarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine!

4. MESAJE DE PASTE 2014. Hristos a înviat! Sarbatoarea Învierii Domnului binecuvântata de lumina sfânta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare într-un ou înrosit de iubire si într-un cozonac delicios precum voia buna.

mesaje paste fericit 2014 texte urari de paste catolic
5. MESAJE DE PASTE 2014. Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa înbelsugata. Fie ca Învierea Mântuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire în suflet.

6. MESAJE DE PASTE 2014. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îti doresc din suflet “Hristos a înviat!”.

7. MESAJE DE PASTE 2014. Învierea Domnului sa îti aduca în suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de toti cei dragi!

8. MESAJE DE PASTE 2014. O singura data pe an este Pastele. O zi speciala, îmbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

9. MESAJE DE PASTE 2014. Fie ca Pastele sa-ti întareasca încrederea si speranta! Hristos a înviat!

10. MESAJE DE PASTE 2014. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste în suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!

11. MESAJE DE PASTE 2014. Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

12. MESAJE DE PASTE 2014. Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, când lumina sfânta coboara în casele si în inimile noastre. Paste Fericit!

13. MESAJE DE PASTE 2014. Un iepuras tare dragalas a iesit în cale cu viteza mare si-ti ureaza neancetat sa ai Paste Minunat…si Hristos a Înviat!

MESAJE HAIOASE DE PASTE 

1. Iepurasul mustacios este de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

2. Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii. Hristos a Înviat!

3. Iepuroiul nu mai vine/ Ca nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Ca e criza în buget/ Asa ca s-a îmbatat/ Ca sa nu fie crizat/ Paste Fericit!

4. Un iepuras cu botic alb/ A venit la voi în prag/ Sa va aduca un ou rosu/ Care sa va umple cosul/ Ciocniti?

URARI DE PASTE 2014

Credinciosii care vor sa trimita celor dragi felicitari sau mesaje de Paste pot alege unul din mesajele de mai jos:

1. Sa pastem cât de multi, sa pastem toti de-o data, chiar daca iarba nu-i legala, macar e tolerata

2. De Pasti sa iei de pofta, nu sa manânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

3. Eu zic sa te asezi la masa, manânca cu multa pâine, nu cred ca poti sa-ti dai seama daca-i miel sau daca-i câine.

Acestea sunt mesajele, urarile, SMS-urile de Paste pe care vi le daruim si voua. Daca aveti alte mesaje de Paste lasati un comentariu cu acestea mai jos pentru a afla si alti de ele.

VebeteBlog va ureaza Paste fericit!
MAI POTI CITI