Biografie ZOI GORMAN inginera dezinhibata care POZEAZA provocator in revistele pentru barbati

Fotografiile cu ZOI GORMAN fac senzatie in ultimul numar al revistei iepurasului cu papion.

Zoi Gorman, este una dintre cele cinci fete care va vor incanta privirile in numarul  din aprilie al revistei.

Zoi Gorman, modelul cu CV de inginer care se simte in largul ei atunci cand renunta definitiv la haine, si nu se inhiba deloc in fata apartului foto.

La varsta de 28 de ani, Zoi Gorman se numara printre tinerele cele mai cautate pentru a fi protagonistele pictorialelor fara perdea.

Modelul Zoi Gorman este un amestec exotic de sange grecesc si scotian.

wiki foto zoi gorman facebook pics

Zoi, in limba greaca inseamna "viata".

Se pare ca acest nume ii vine foarte bine, deoarece de-a lungul timpului, Zoi a dat viata mai multor pictoriale pentru diverse cataloage de moda, calendare artistice, reviste pentru barbati sau spoturi publicitare.

De cativa ani, exotica Zoi Gorman este ofertata de revistele pentru barbati din intreaga lume pentru a aparea in paginile lor.

Cariera de model a frumoasei Zoi Gorman a depasit asadar granitele unei singure tari. Pozele cu Zoi Gorman infierbanta imaginatia barbatilor, si poate si a femeilor, din intreaga lume.

Putin stiu insa ca tanara Zoi Gorman are un background profesional "barbatesc".

Zoi Gorman a jonglat inca din perioada adolescentei cu modelling-ul, insa, treptat, si-a dorit un loc de munca stabil. a urmat cursurile unei Facultati de Inginerie.

Dupa nici un an in care a practicat ingineria, Zoi si-a dat seama ca "marea dragoste" a ei sunt sedintele foto, asa ca a revenit la pictoriale.

Mai multe fotografii cu Zoi Gorman, poze super realizate de Ana Dias, puteti gasi in ultimul numar al revistei iepurasului cu papion!
MAI POTI CITI