BIOGRAFIE FLORIN PANDELE sotul GABRIELEI VRANCEANU FIREA "care ar putea sa nu mai ajunga acasa"

Scurta biografie Florin Pandele, primarul din Voluntari care din cauza de "Nana" risca sa nu mai ajunga acasa la sotia sa, senatoarea Gabriela Vranceanu Firea.

Florin Pandele s-a nascut in data de 3 Aprilie 1961 în localitatea Petrãchioaia, Jud. Ilfov.

Primarul Pandele este casatorit cu Gabriela Firea, are trei copii, Andrei-Ionut, absolvent al IATC Bucuresti, Sectia Actorie, Bogdan, absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti si Petru David.

Educatie Florin Pandele

În anul 1984 a absolvit Institutul de Marinã “Mircea cel Bãtrân” Constanta, Facultatea de Navigatie, unde a obtinut Brevet de comandant de cursa lunga.
florin pandele voluntari biografie
CV Florin Pandele

În anul 2004 Primarul Pandele a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Bioterra”, Bucuresti.

În anul 2004 a obtinut diploma de Masterat în cadrul universitatii “Bioterra” în Controlul, expertiza si securitatea alimentarã în agroturismul ecologic.

În anul 2005 Florin Pandele a absolvit Colegiului National de Apãrare.

În anul 2006 a obtinut diploma de Masterat în cadrul Universitatii Nationale de Apãrare “Carol I”, Facultatea de Comandã si Stat Major cu specializarea în “Securitate si Apãrare Nationalã”.

În noiembrie 2007 a obtinut titlul de Doctor în Ordine Publicã si Sigurantã Nationalã cu tema “COORDONATE JURIDICE SI STRATEGII PRIVIND NAVIGATIA MARITIMÔ – Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”.

În anul 2008, luna iunie Pandele a obtinut titlul de Doctor în Stiinte Militare la Universitatea Nationalã de Apãrare ”Carol I”, cu teza de doctorat “România si noile provocari generate de integrarea europeana”.

Experienta profesionala Florin Pandele

În perioada 1984-1990 a fost Ofiter de marinã comercialã IEFM Navrom, Constanta, apoi în perioada 1991-1994 Ofiter cu navigatia la Compania englezã de ferryboat “Sally Line” si între 1994- 1997 Ofiter cu navigatia cu brevet de cãpitan pe “Dart Line”.

Dupa 1997 actualul sot al senatoarei PSD  Gabriela Firea  a revenit în Bucuresti pentru a ocupa functia de Director Adjunct al Oficiului pentru Protectia consumatorului Bucuresti pâna în anul 1998 când a fost numit Director al Oficiului pentru Protectia Consumatorului Ilfov, functie pe care a ocupat-o timp de 2 ani.

În anul 2000 a candidat pentru functia de primar al comunei Voluntari, functie pentru care a si fost ales în turul doi de scrutin.

În anul 2004 a candidat in continuare pentru functia de primar a orasului Voluntari fiind ales de aceasta data din primul tur de scrutin.

Tot din primul tur de scrutin a fost reales primar si in anul 2008 cu un procent de 91,7 %.

In anul 2012 Florin Pandele a candidat si  a fost reales pentru cel de-al patrulea mandat de primar al orasului Voluntari.
wiki gabriela firea florin pandele primar voluntari

Dincolo de datele seci din CV, viata lui Florin Pandele s-a dovedit una foarte aventuroasa.

Prima sotie a lui Florin Pandele, mama celor doi fii mai mari ai sai, e cunoscuta totusi sub numele de Cami. Modesta si discreta, Cami traieste singura acum în casa natala.

Femeia care a fost cel mai aproape de a-i deveni sotie lui Pandele, dupa divortul de Cami, este Georgeta Paun, pe care primarul o prezenta "elitei sociale" din Voluntari drept Tara.

De Tara îl leaga multe pe primarul Pandele. Impreuna cei doi au facut Colegiul National de Aparare, începand cu anul 2005.

Tara a fost, de altfel, singura cu care Pandele s-a si mutat, el locuind o vreme la ea, in Pipera, pe Aleea Nucilor.

A doua mare iubire a ultimilor ani este Anca Oegar.

Pe la colturi se barfeste ca cladirea în care locuieste Florin Pandele cu sotia, Gabriela Firea, mai precis 800 mp, adica, sediul în care se afla Banca Transilvania si doua etaje de deasupra, ar fi pe numele Ancai Oegar.

Elena Coman, este o alta doamna care a divotat pentru a fi cu Florin Pandele. Tot în preajma anului 2004, Florin Pandele a prezentat-o tuturor drept avocata lui. Era poreclita, printre cunoscuti, cu jumatate de gura, „Rezerva“.

Sa nu uitam ca si fostul premier, Tariceanu, este la a 5-a sotie. Asadar informatiile de mai sus despre Florin Pandele sunt un cancan picant si nu premize pentru a fi subiectul unei amenintari de la cel mai inalt nivel.
MAI POTI CITI