Biografie Dr. Dan Suiaga Life Memorial Hospital Bucuresti medic specialist neurochirurgie

SCURT CV dr. DAN SUIAGA MEDLIFE chirurgul care a participat la operatia la care fost supus fostul premier Ariel Sharon

Dr. Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a inceput colaborarea cu Life Memorial Hospital Bucuresti.

Spitalul Life Memorial Hospital isi extinde echipa de neurochirurgie cu inca un specialist: dr. Dan Suiaga.

Cu o bogata experienta in toate tipurile de interventii neurochirurgicale, dr. Dan Suiaga este recunoscut pentru interventiile de chirurgie complexa spinala (implanturi si reconstructii spinale etc.).

Insa Dr. Dan Suiaga este foarte apreciat si pentru interventiile de chirurgie vasculara cerebrala sau a bazei de craniu.

Cu toate ca si-a inceput formarea profesionala in cadrul sectiei de neurochirurgie a Spitalului Universitar din
biografie dr dan suiaga medlife
CV Dr Dan Suiaga medic specialist neurochirurgie
Cluj-Napoca, dr. Dan Suiaga a continuat sa se instruiasca in afara granitelor Romaniei, in tari precum Elvetia, Israel, Germania si Africa de Sud.

In Germania Dr. Dan Suiaga a lucrat cu unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, iar in Israel a facut parte din echipa care l-a operat pe premierul Ariel Sharon.

La Lausanne la Spitalul Universitar Dr. Dan Suiaga a facut o supraspecializare pe neurochirurgie vasculara.

Life Memorial Hospital Medlife reuneste pe o suprafata de 1400 mp un bloc operator modern format din 5 sali de operatie (dotate cu flux de aer laminar, linie de laparoscopie de ultima generatie, aparate de anestezie performante, sistem video de captare a imaginilor intraoperatorii, microscoape operatorii, aparatura radiologica), departament A.T.I , Departament Specialitati Chirurgicale (cuprinde: chirurgie generala, chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, chirurgie ORL, chirurgie ortopedica, chirurgie neurologica, chirurgie urologica, chirurgia uretrei, chirurgie ginecologica si oftalmologica), departament Obstetrica – Ginecologie (include sectia de Neonatologie), departament specialitati medicale (cuprinde: Medicina Interna, Cardiologie, Oncologie, Hematologie, Diabet si Nutritie, Recuperare Medicala si Balneologie).
MAI POTI CITI