BIOGRAFIE Dr. Corina Cazacu clinica Aesthetica CONSTANTA - Forum Medical

Incepem biografia profesionala a Dr. Corina Cazacu prin a va spune ca aceasta este un expert in injectari anti-rid dermal fillers si toxina botulinica pe langa specializarea de medic dentist cu practica dezvoltata in toate ramurile stomatologiei generale.

Dr. Corina Cazacu este specializata in  protetica, odontoterapie, estetica dentara, endodontie, urgente stomatologice, parodontologie, pedodontie, chirurgie si implantologie.

Medicul Corina Cazacu este un medic dentist cu studii complemetare in domeniul esteticii non-chirurgicale, ea si-a propus sa ajute pacientii sa-si reintinereasca aspectul facial cu ajutorul ultimelor tehnici din domeniul medicinii estetice.

Dr. Corina Cazacu este absolventa a Facultattii de Medicina Dentara si Farmacie – Universitatea Ovidius Constanta.
biografie mrdic corina cazacu constanta
CV dr Corina Cazacu - stomatologie si estetica non-chirurgicala 
A urmat apoi un stagiu de asistenta in clinica Dr. Peter Alexander Weisz – Germania si Competenta in implantologie in cadrul Universitatii Carol Davila Bucuresti.

In anul 2010 Corina Cazacu a obtinut titlul de Cercetator Stiintific grad III.

Dr. Corina Cazacu a absolvit cursuri de reabilitare orala, implantologie si estetica in cadrul Societa Medicina Estetica Milano – Italia.

Corina Cazacu isi doreste sa ofere mereu pacientilor tot ce este nou in materie de practica si tehnica in tratamentele dentare sau estetice si isi dedica o parte considerabila de timp competentelor si educatiei continue prin interesul acordat seminariilor, conventiilor, conferintelor cu teme de sanatate dentara sau estetica faciala.

Contact Clinica AESTHETICA: 

Adresa: B-dul Mamaia 90, Constanta 900663, Romania

In apropierea Spitalului Militar  (pe partea cu spitalul) lipit de BCR, vis-a-vis de restaurantul “La Fontanella”

Program Clinica AESTHETICA :  Luni-Vineri 10:00-20:00

Email: Clinica.Aesthetica@yahoo.com sau DrCorinaCazacu@yahoo.com
MAI POTI CITI