MIRELA VAIDA NU A CASTIGAT EUROVISION ROMANIA 2014 - “One More Time” PLAGIAT sau invidiosi rautaciosi

Plagiat vs rautati gratuite!  “One More Time” vs  "Once Upon A December”

MIRELA BOUREANU VAIDA, o stiti de la Mireasa pentru Fiul Meu, NU a castigat Eurovision 2014 Romania.

Din cele 12 piese ajunse in finala Eurovision 2014, piesa “One More Time” a Mirelei Vaida a fost votata de peste 7000 de telespectatori, insa juriul nu a vrut sa o considere castigatoare.

La mare distanta de celelalte 11 piese din finala Eurovision 2014.

Insa... NU A CASTIGAT! Au castigat OVI si Paula Seling chiar daca publicul i-a trimis pe 2.

S-a tot scris ca piesa “One More Time” nu este originala.

Ca este copiata dupa piesa "Once Upon A December”, melodie fantastica de pe coloana sonora a celebrului film de animatie Disney, Anastasia.

Mirela Vaida nu s-a aratat deranjata de acuzatiile de plagiat, ba dimpotriva, era relaxata cand se pregatea sa plece spre Brasov: “Astea sunt rautati. Ambele piese sunt vals lent. Atât! Nu- mi pasa. Eu merg înainte si voi cânta la Eurovision. Sa faca ce vor”.

Asculta Vaida - One More Time EUROVISION 2014

De asemenea compozitorul piesei, DJ Dl Problema, se apara: “Acuzatiile vin de la oamenii rai, care nu au reusit sa ajunga unde suntem noi acum. Toti invidiosii nu reusesc decât sa arunce cu noroi, cand nu le iese altceva. .... Da, e adevarat ca piesele seamana, pentru ca au un aer de film, sunt piese de poveste”.

Adevarat este ca parca, parca... linia melodica se asemana.

Dar nu suntem muzicologi cu patalama, deci nu ne pronuntam daca " One More Time" este copiata dupa "Once Upon A December”

Dar.. chiar sa fie plagiat piesa “One More Time” cu care Mirela Vaida a castigat finala Eurovision 2014 Romania? Sa riscam atat de mult intr-un concurs international?

Aveti ocazia ca pe VedeteBlog sa le ascultati pe amandoua si sa va spuneti parerile in limita bunului simit desigur.

Asculta Anastasia - Once Upon a December 

Este piesa “One More Time” cantata de Mirela Vaida un "plagiat" al celebrei "Once Upon A December” sau chiar aveam de a face aici cu "invidiosi" rau voitori?
MAI POTI CITI