Mike Diamondz Biografie - Ntumba K. Michael Richie pe numele adevarat

Mike Diamondz pe numele real Ntumba K. Michael Richie s-a nascut in Bucuresti, in data de 26 februarie 1983.  Parintii lui au locuit in Romania pe timpul studiilor universitare, apoi s-au intors in Congo cand inca Mike Diamondz era foarte mic.

La varsta de 19 ani  Mike Diamondz s-a intors in Romania si a inceput sa inregistreze prima s-a compozitie muzicala,  "I still..." la casa de productie Urban Records.

Colaborarea cu casa de productie nu a fost una multumitoare astfel incat in 2006, Mike Diamondz a decis sa inceteze colaborarea cu Urban Records si sa se alature lui YOLO intr-un proiect muzical sustinut de  DJ Christu.

In pararel  Ntumba K. Michael Richie impreuna cu Tom Boxer au creat propriul grup DREAM CITY.
Mike Diamondz Biografia unui artist roman din congo

Mike Diamondz si-a creat propriul stil muzical,  o eleganta combinatie de ritmuri jamaicane si indian grooves, un stil particular apropiat hip-hop-ului modern.

Ca si MC, Mike Diamondz a lucrat cu artisti consacrati ca: John Creamer, Angel Anx, Djuma Soundsystem, Noir, Daley Paley, Patrick La Funk ,Dj Exacta ,Martijn Tel Velden, Mark Wilkinson, Trophy Twins, king Unique, Tom Novy.

In 2007 Mike Diamondz  a deschis  Liberty Parade impreuna cu Robbie Rivera si Brian Cross.

Mike Diamondz a mai compus piese pentru: Zale, Raku, Moga, DJ Sava ( 'SUNSHINE'), Camuflaj, si Vanotek.

Trupa lui Mike Diamondz, Dream City si-a lansat in 2006 primul hit "Deep in Love". Piesa care a stat 32 de saptamani in Romanian billboard.

Cel de-al treilea single Dream City' Loving you',  un feature cu Vanotek, a fost numarul 1 pentru 2 saptamani in vara lui 2009 in  billboard Vibe Fm si Radio 21.

Tot in  2009 este de mentionat colaborarea muzicala dintre Tom Boxer si  Mike Diamondz la piesa 'Dancing'.

In 2010,"Mike Diamondz featuring Nick Kamarera - Thailanda"  a devenit iarasi un hit al verii, fiind o o piesa difuzata in heavy rotation de principalele posturi de radio.

2011  Mike Diamondz are cu o noua colaborare de succes cu  Dj Nick Kamarera " Kalya ".

Tot in 2011 Mike Diamondz pune bazele " Diamz Industry- music & video " un proiect care sa acopere toate aspectele legate de zona entertainment-ului.


Mike Diamondz - Vreau Sa iubesc Din Nou

In 2014 Renee Santana si Mike Diamondz lanseaza piesa "Letting Go" cu care au concurat la Eurovision 2014.

Insa voturile juriului si cele ale publicului nu au trimis piesa "Letting Go" la finala internationala a Eurovsion.
MAI POTI CITI