Biografia CRISTINA BADANOIU de la AMIRAN la ADRIAN MUTU via REMUS TRUICA

Jurnalistii de monden spun ca tanara Cristina Badanoiu este disponibila pentru Adi Mutu la orice ora din zi si din noapte. 

Fotoreporterii Click! au si surprins-o într-o seara la un restaurant de fite din zona de Nord a Capitalei la o iesire nocturna cu Adi Mutu si prietenii acestuia.

Acum consilier la Senat, fost director de marketing la Rapid în perioada în care clubul era condus de iordanianul Fathi Taher, domnisoara Badanoiu nu este necunoscuta devoratorilor de stiri mondene.

Dupa cum spuneam mai sus Cristina Badanoiu a ocupat postul de director de marketing al Rapidului.

Aceasta a fost data afara dupa ce Copos a aflat ca tanara domnisoara avea salariul mai mare decat jucatorii.

Despre Cristina se spune ca este o "amanta de profesie". 
poze wiki cristina Badanoiu adrian mutu
Cristina Badanoiu biografia unei curtezane moderne

Se poate deschide lista personala a Cristinei cu Amiran Dzanashvili, om de afaceri gruzin, cu cetatenie israeliana, nascut în URSS.

Amanta lui Amiran era Cristina, amanta lui oficiala, cu care se afisa peste tot si pentru care dadea petreceri peste petreceri, cadouri peste cadouri.

Amiran si Cristina au fost împreuna vreo trei ani, timp în care a tot încercat sa scape de ea.

Plecand din Romania, Amiran declara ca a fugit, de fapt, de amanta, nu de camatari, cum s-a spus.

Dupa episodul Amiran Dzanashvili pentru Cristina Badanoiu a urmat se pare, episodul Sami Mahmud.

S-a spus ca Sami Mahmud, zis "Mahmurel", a cucerit-o pe Cristina inainte sau poate chiar în timp ce era amanta oficiala a lui Amiran, si se pare ca între ei a existat o chimie suficient de serioasa si puternica.

Cristina Badanoiu s-a scris ca il iubeste pe Sami ... insa Sami nu prea plateste.

Astfel incat Cristina era nevoita sa mearga la intalnirile cu Sami cu masinile primite de la Remus Truica: un BMW X5,si un Mercedes SLK.

Care Remus Truica?

Ei bine nici milionarul fost sef de cabinet a lui Adrian Nastase, nu a scapat de oferta fierbinte si irezistibila a unei relatii cu Cristina Badanoiu.

Dani Olaroiu si Marian Ionescu sunt alte cuceriri masculine ale Cristinei Badanoiu. 

Acum adevarat sau nu se zvoneste ca Adrian Mutu va divorta... si cum divortul este o "trauma" care lasa rani care trebuie ingrijite cu atentie si afectiune, CRISTINA BADANOIU s-a oferit poate intr-un gest altruist sa il ingrijeasca pe Adrian Mutu asa cum stie e a mai bine.
MAI POTI CITI