Biografia DOINITA OANCEA, actrita care a lasat "INIMA DE TIGAN" pentru a deveni una din "FETELE LUi DOMN PROFESOR" KANAL D

DOINITA OANCEA a debutat in 2007 in serialul "INIMA DE TIGAN". Popularitatea serialului s-a rasfrant asupra ei iar lumea a vrut sa afle cat mai multe lucruri despre frumusica bruneta.

Putini stiu ca DOINITA inainte de a fi actrita  si-a inceput cariera in calitate de dansatoare. A facut parte din trupa MAHALA RAI BAND si RONA HARTNER.

Numele ei intreg este DOINITA MIHALEA OANCEA. S-a nascut in Bucuresti la 15 februarie 1983. Nu s-a sfiit sa recunoasca ca face parte din etnia roma.

A terminat LICEUL TEORETIC "MIHAIL SADOVEANU". Si surpriza DOINITA fata ambitioasa a absolvit si FACULTATEA DE JURNALISM SI FILOZOFIE "SPIRU HARET".

Au urmat apoi studiile post universitare in cadrul CENTRAL EUROPEAN UNION din BUDAPESTA specializarea GENDER STUDIES.
Biografia DOINITA OANCEA Vedete Blog

Cine nu a ras cu pofta vazand-o pe DOINITA adica MINODORA POTCOVARU in compania "sotului" OCTAVIAN STRUNILA. Schimbul de replici era savuros si a fost apreciat de public.

Dupa seria telenovelelor DOINITA a intrat intr-un con de umbra. Nu s-a pierdut cu firea si a incercat sa faca si alte lucruri. Bunaoara a devenit creatoare de haine de inspiratie gypsy. Diferite intamplari de viata au mentinut-o in centrul atentiei publicului.

Asa am aflat cum DOINITA OANCEA  a fost jefuita de aur si bijuterii in valoare de 10.000 de euro. Parintii DOINITEI obisnuiau sa inchirieze camere unor studenti si asa una dintre chiriase ce se recomanda ca psiholog le-a castigat increderea.

Nici prin cap nu i-a trecut DOINITEI ca " distinsa" psiholog in fapt practicanta de video-chat avea sa ii jefuiasca. Un episod urat pe care DOINITA nu l-a dat uitarii si se lupta sa faca dreptate. Bijuteriile nu le-a mai recuperat niciodata iar DOINITA a suferit mai ales ca unele bijuterii aveau o mare valoare sentimentala.

Un alt episod invaluit in mister este scurta casnicie a DOINITEI  de care nu prea vorbeste. In final a obtinut divortul si si-a vazut de viata. DOINITA este mai mereu vesela si pusa pe sotii. Mereu a fost admirata pentru look-ul ei. Masoara 1,65m  si are 55 de kilograme. In ultima vreme s-a ingrasat iar" binevoitori"  au tinut sa ii atraga atentia ca usor usor, este in pericol de a-si pierde formele.

Drept pentru care DOINITA a lasat rautatile celorlalti si a promis ca va tine regim si va trece mai des pe la sala de sport.

A colaborat cu actori mari ai scenei romanesti dar si cu colegi ai generatiei sale. De la  DANA ROGOZ, GHEORGHE DINICA, CARMEN TANASE, GHEORGHE VISU, NICOLETA LUCIU, PAVEL BARTOS, ANDREEA PATRASCU, LAURA COSOI.
wiki DOINITA OANCEA kanal d

DOINITA OANCEA are toate caliatile de-a deveni o actrita apreciata. Talentata,frumusica si ambitioasa.

Dupa  o perioada de pauza  DOINITA se bucura sa lucreze intr-un nou proiect.

Din 12 martie 2014 la KANAL D publicul va urmari  un site-come  "FETELE LUI DOMN PROFESOR".

DOINITA OANCEA va juca alaturi de OCTAVIAN STRUNILA,  ADINA GALUPA si alti actori.

Lucreaza cu drag si bucurie si de abia astepta reintalnirea cu publicul. In plan personal ii merge bine.

Mereu discreta cu amanuntele din viata personala DOINITA traieste de trei ani o frumoasa poveste de dragoste. Cel care i-a cucerit inima este un actor de stand-up comedy pe nume IONUT GHENU.

Atunci cand nu e ocupata cu repetitiile DOINITA isi dedica timpul liber celorlalte pasiuni. Ii place sa danseze sa asculte muzica. Iar fotografia este o alta pasiune care ii ocupa timpul.

Simpatica DOINITA tine legatura cu fanii sai pe FACEBOOK. Si fanii ii pun intrebari si vor sa afle cat mai multe despre activitatile ei.
Facebook DOINITA OANCEA blog vedete

Si in mod sigur fiecare fan  este atras de modul in care DOINITA isi traieste viata. Cu multa bucurie si energie molipsitoare.

DOINITA este o femeie fermecatoare. Sensibila, hoatarata puternica.

Cu fiecare rol DOINITA  dovesdeste ca locul ei este pe scena. Si astepta noi roluri care sa o provoace.

Dupa "INIMA DE TIGAN"-2007,"REGINA", STATE De ROMANIA, MOSTENIREA, DOINITA a jucat si in " S-A FURAT MIREASA" 2012 si INGERI PIERDUTI.

In curand, DOINITA  revine in atentia publicului la KANAL D in serialul "FETELE LUI DOMN PROFESOR".

DOINITA OANCEA merita atentia regizorilor.  Asteapta roluri care sa ii puna in valoare talentul.


Comentariile sunt inchise