Gran Variete Bellucci - Dinner Show la Palatul Bragadiru cu Sonny Medini, Dana Medini Apaschivei si Nadia Budurusi

Gran Variete Bellucci este un spectacol fascinant, completat de sunet, lumina si culoare, intr-o prezentare surprinzatoare, definita prin talent si originalitate si gazduita de Palatul Bragadiru.

Palatul Bragadiru este o locatie exclusivista, cu o suprafata de 16.000 mp, care poate gazdui o gama variata de evenimente, de la mese festive cu 400 de invitati la receptii tip cocktail cu pâna la 1.000 de persoane.

Acum sunteti invitati la Palatul Bragadiru, in fiecare zi de joi, vineri si sambata, incepand cu orele 20:30.

Gran Variete Bellucci este un spectacol fascinant, completat de sunet, lumina si culoare, intr-o prezentare surprinzatoare, definita prin talent si originalitate.
biografie sony medina Gran Variete Bellucci

Iata si un scurt wiki despre cativa membri show-ului Gran Variete Bellucci  de la Palatul Bragadiru.

Jennifer Medini s-a nascut in Rimini in data de 21 iulie 1983, si se prezinta in diverse specializari din domeniul artistic, dupa ce a urmat si ea cursurile la Academia de Arta de Circ din Verona si a devenit o foarte buna antipodista si o agila trapezista. Intr-o permanenta cautare de noutate si de stimuli, Jennifer se dovedeste a fi un artist complet si versatil, precum si o resursa indispensabila pentru un complex modern si de avangarda precum Acquatico Bellucci.

Dupa o perioada lunga de timp in strainatate, Sonny Medini a revenit pentru a face parte din personalul Acquatico Bellucci in 2008. El a absolvit Academia de Circ, excelent acrobat, precum si colaborator in conducerea circului, el se prezinta in spectacol cu un numar de jonglerie.

Din dragoste pentru actualul ei sot, Sonny Medini, Dana Medini Apaschivei a abandonat viata din Bucuresti si a intrat in marea familie Bellucci. Marea sa pasiune pentru circ, care este acum viata sa, a facut-o sa devina o buna contorsionista yoga, care, cu numarul sau, lasa pe toata lumea cu gura deschisa.
imagini palatul bragadiru bucuresti

Biletele pentru Gran Variete Bellucci de la Palatul Bragadiru incep de la 100 de lei si ajung la pretul de 400 lei biletul VIP.
MAI POTI CITI