FOTO Margareta Dragut biografia unei profesoare de la Liceul Mihai Eminescu din Constanta bagata in afaceri necurate

Tribunalul Constanta a decis ca profesoara Margareta Dragut  sa primeasca doar interdictia de a parasi localitatea, in timp ce a hotarat arestatea pentru 29 de zile a 6 din cei 7 membri ai gruparii din care facea partea si sexi-IT-sta.

Profesoara de Tehnologia Informatiei si Comunicarii (TIC) de la Liceul Mihai Eminescu, este singurul membru al gruparii de traficanti cercetat în stare de libertatea, se ocupa nu numai de racolarea fetelor pentru afacerea concubinului ei, ci si de imaginea Pink Cats.

Pare incredibil, dar profesoara de informatica Margareta Dragut era, imaginea oficiala a stabilimentului Pink Cats de mult timp, dar nimeni nu a facut galagie pana acum, pentru ca un cadru didactic se afisa public in ipostaze fierbinti.

Dintre suspecti arestati faceau parte un jandarm din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile, un politist de la Sectia 3.
wiki margareta dragut pink cats constanta

Cei doi infractori îmbracati în uniforma erau prieteni vechi si aveau misiunea de a închiria camere de hotel unde aveau loc partidele de aamor si de a escorta fetitele la întâlnirile cu clientii.

Ba mai mult, politistul avea chiar grija sa îsi anunte prietenii de la salonul de masaj ori de câte ori politia desfasura controale.

Margareta Dragut (41 de ani), concubina liderului gruparii, Claudiu Giorsan Belecciu, lucra ca profesoara la  Liceul Mihai Eminescu din Constanta si se ocupa de postarea anunturilor pe diverse site-uri, în scopul gasirii clientilor.

Se vede clar ca salariul nu ii ajungea, asa ca profa de informatica a ales sa isi suplimenteze veniturile promovand o afacere "roz" care a adus-o ins, intr-o situatie "maro".

Cu siguranta odata cu acest scandal, biografia de profesoara a Margaretei Dragut va fi de domeniul trecutului.
MAI POTI CITI