FILMUL "Nymphomaniac Vol. II" Interzis de Cristina Dochianu 7,5 evaluare online IMDB

Filmul "Nymphomaniac Vol. II" a fost incadrat de  încadrat de CNC-ul din care face parte si Cristina Dochianu, ca fiind un film "interzis minorilor si interzis proiectiei cu public".

Asa ca o sa vedeti FILMUL "Nymphomaniac Vol. II" numai online sau pe DVD.

Filmul "Nymphomaniac Vol. I", în regia lui Lars von Trier, care este difuzat deja în cinematografele din Romania din 17 ianuarie, a primit de la CNC clasificarea "IM-18".

Dincolo de decizia aberanta de a lasa sa treaca prima parte si de a o interzice pe a doua, e vorba de cenzurarea unei opere de arta.

Presedintele Comisiei pentru cultura si media a Senatului face apel la conducerea Centrului National al Cinematografiei si la comisia de rating sa reanalizeze o decizie care ar situa România în afara spatiului cultural european.
filmul nymphomaniac 2 online interzis cristina dochianu
FILMUL "Nymphomaniac Vol. II" numai online in Romania

Probabil ca la vestea ca partea a doua e interzisa in Romania, Von Trier isi freaca mainile a satisfactie.

De asta a facut si filmul "Nymphomaniac", ca sa arate ca societatea e sugrumata nu de vulgaritate, ci de ipocrizie.

Filmul "Nymphomaniac" are o galerie impresionanta de actori: Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tânara Joe) si altii.

Talentatul si controversatul Lars von Trier a mai regizat filme precum "Abisul sufletului/ Breaking the Waves" (1996), "Dansând cu noaptea/ Dancer in the Dark" (2000), "Dogville" (2003), "Antichrist" (2009) si "Melancholia" (2011).

In ianuarie 2013 Eugen Serbanescu a decis sa schimbe componenta comisiei CNC. 

A renuntat la criticii de film Calin Stanculescu, Rola Mahler si Emanuel Lazarescu si a pus în locul acestora, dupa cum au declarat surse din CNC, oameni „apropiati“.

Comisia Nationala a Cinematografiei a fost "îmbogatita" cu Iulia Ioanitoaia – fiica lui Ovidiu Ioanitoaia, producator la TVR2, Alexandru Chifu, de profesie finantist, fiul lui Gabriel Chifu (vicepresedinte al Uniunii Scriitorilor, director al publicatiei „România literara“, în care au aparut fragmente din ultima piesa a lui Eugen Serbanescu, „A doua scrisoare pierduta“) si Ovidiu Garcea – seful firmei de paza ENEEA REAL SECURITY SRL (care asigura de câteva luni paza CNC-ului).

Din CNC mai fac parte: psihologul criminalist Tudorel Butoi, Narcisa Tcaciuc, actrita, textiera de cuplete umoristice, asistent universitar la Facultatea de Arte Hyperion, din Bucuresti, Cristina Dochianu, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 si vedeta in reviste pentru adulti, Marin Vladimir (fost distribuitor de film, fost director la România Film) si Cristina Corciovescu (reputat critic de film).
MAI POTI CITI