BZI: UMF IASI 1.000 de euro spaga la examenele la Anatomie - bursa sapgilor la medicina

Cat este spaga la UMF Iasi?

Pai... BZI crie ca 1.000 de euro este spaga la examenele la Anatomie.

Merita deci sa stii anatomie... nu numai pentru a performa in pat ci si pentru a nu saraci peste noapte.

Nu este prima data cand UMF Iasi este aratata cu degetul de universitatile similare din tara, din cauza spagilor pe care profesorii le cer studentilor pentru promovarea examenelor.

Nu exista facultate din UMF IASI care sa nu fi fost mentionata in scandalul legat de spagi.

Exista profesori, in special la fiziopatologie, fiziologie, care, dupa ce incaseaza spaga de la studentii medicinisti, ii cheama apoi la domiciliu cu carnetul de note.
cate e spaga umf iasi anatomie
Spaga UMF Iasi - stiri noi BZI

Este posibil ca profesorul de la medicina sa nu fi fost multumit de banii primiti si atunci studentul medicinist sa mai cotizeze ceva si acasa la domnul sau doamna profesor, cand trebuie sa i se treaca nota in carnet.

Dupa cum spun cei mai multi studenti de la UMF Iasi, atat straini, cat si romani, cea mai mare spaga li se cere la Anatomie. 

La Anatomia de la UMF Iasi , taxa stabilita de cadrele didactice ajunge si la 1.000 de euro.

Profesorii de la UMF IASI  motiveaza ca este cea mai grea disciplina si daca nu treci la Anatomie, te afli in situatia de a pierde anul si poti sa ajungi sa nu mai termini facultatea. 

"Am deja un examen ramas la Anatomie. Nu am avut bani pentru spaga. Este extrem de greu sa faci rost de atatia bani. Asta numai pentru un profesor. Dar sunt atatia profesori care pretind bani pentru examene. De unde sa iau bani? Sa fac prostitutie ca sa termin Facultatea de Medicina? Eu vreau sa fac rezidentiatul in Germania sau Franta si ma pregatesc pentru asta din timpul facultatii. Eu nu vreau sa platesc spaga pentru examene", a spus o studenta care a dorit sa isi pastreze anonimatul, studenta in anul II la Facultatea de Medicina pentru Buna Ziua Iasi.
MAI POTI CITI