BIOGRAFIE NICOLAE SARCINA - Cine este noul Patron de la RAPID

Nicolae Sarcina, un prosper om de afaceri din zona Gorjului cu o avere la care multi viseaza, negociaza preluarea echipei de fotbal, Rapid. 

Nicolae Sarcina detine un lant de magazine in Oltenia si este sustinut de Dumitru Dragomir, care ar putea fi numit presedinte executiv la FC Rapid.

Care este insa biografia lui Nicolae Sarcina, un oltean care ar putea ajunge patron-ul "feroviarilor" de la Rapid.

Potrivit Revistei Capital, averea lui Nicolae Sarcina ajungea in 2012 la 55-56 de milioane de euro, ceea ce îi asigura locul 99 în topul celor mai bogati 300 de români.
biografie nicolae sarcina patron rapid

De mentionat este ca, intr-un singur an, Sarcina a reusit sa-si dubleze averea, facuta in principal din afaceri in domeniul retailului alimentar.

De numele lui Nicolae Sarcina se leaga unul dintre cele mai mari lanturi de magazine autohtone, precum si deschiderea, în 2011, a primului hipermarket românesc la Pitesti, dupa ce a preluat reteaua de magazine PIC.

Nicolae Sarcina detine compania SUCCES NIC COM, fiind cel mai mare angajator din judetul Gorj.

Societatea lui are aproximativ 10.000 de salariati, mai mult decât companiile de stat din minerit si energie.

Nicolae Sarcina s-a nascut în satul Bâlta, comuna Runcu, acolo unde îsi are înregistrata si societatea. 

În 1989 si-a cumparat prima masina, un Aro 243 cu motor de Brasov. "... eram cel mai fericit, pentru ca nu mai trebuia sa cobor de pe munte cu galeata în spinare“.

Imediat dupa Revolutie Sarcina si-a deschis câteva magazine în Valea Jiului, dupa care s-a întors în Gorj.

Potrivit presei locale, Sarcina a divortat de doua ori, in 2008. 

Astfel, imediat dupa ce s-a despartit de mama celor doi copii ai sai, s-a casatorit cu procuroarea Laura Gheorghe, casnicie care s-a destramat noua luni mai tarziu.

Prea ocupat cu afacerile, milionarul gorjean n-a mai gasit timp in ultimii ani sa caute o noua doamna Sarcina, intrand astfel intr-un top al celor mai doriti bogati burlaci din Romania.