BIOGRAFIE MARIANA SURA o vedeta care nu renunta la tocuri inalte nici gravida FOTO

Mariana Sura o vedeta insarcinata care de dragul frumusetii nu renunta in ruptul capului la tocurile inalte.

Mariana Sura  a aparut de curand intr-o rochie scurta, de culoare mov si cizme negre peste genunchi. Mariana nu renunta la tocuri inalte nici in perioada de graviditate, desi femeilor insarcinate li se recomanda sa nu poarte tocuri.

Pentru cine nu stie iata biografia Mariana Sura, o talentata artista din Republica Moldova.

Mariana Sura s-a nascut la 23 august 1982, în familia lui Victor si Tamara Sura la Floresti. Mariana este sora cunoscutului virtuoz Alexandru Sura.
biografie mariana sura mireasa blog vedete
Mariana Sura Wiki Muzical

Cand avea un an si jumatate, familia Sura s-a mutat la Chisinau.

Familia: ea, mama, tata si fratele mai mare cu doi ani – fara sot/ginere/cumnat.

Studii: liceul „Petru Zadnipru”, un an preuniversitar la Conservator si patru ani de facultate la „Gavriil Musicescu” (muzica usoara si jazz).

Concursuri: 
2002 – Premiul 1, „Maluri de Prut”; 
2003 – Premiul 3 la concursul tinerilor interpreti din Ialta, Ucraina. Premiul 2 la „muzica populara” si „Premiul Tineretului” la un concurs din Pitesti, România.

Videoclipuri: „La multi ani!”, „Floare de malin”, „Dragoste vreau”, un colind, „Eu sînt femeia”, „Te vreau lînga mine”. A lansat primul sau album, compus din 14 piese. 

Mariana Sura a colaborat din punct de vedere muzical cu Maria Stoianov, Liviu Stirbu, Alexandru Vdovicenco, Vitalie Rotaru.

Mariana Sura a fost prezentatoarea karaoke show-ului „Vocea Poporului” („NIT”).

Desi s-a lansat în muzica cu balade de dragoste, Mariana Sura este cunoscuta si pentru piesele sale ethno, fapt pentru care cântareata este foarte solicitata la petreceri si concerte, iar piesele ei nu lipsesc din programele de dedicatii ale posturilor de radio si TV autohtone.

Mariana Sura se considera o femeie romantica, dar si cu picioarele pe pamînt, care simte, deja, ca ar vrea o familie, un copil… În acelasi timp, vrea sa-si continue cariera pentru ca nu poate fara muzica. Si, e o interpreta ambitioasa în pofida barfelor, care o fac mai puternica. 

mariana sura poze vedete insarcinateIn toamna lui 2013 Mariana Sura a trimis redactiei Acasa in Moldova un email in care anunta ca s-a casatorit si a atasat o poza cu ea in rochie de mireasa. “Vreau sa va anunt ca in viata mea a avut loc un eveniment important - m-am casatorit. Inscrierea civila a avut loc in luna August, iar cununia in saptamina aceasta. Pa, v-am pupat.”, a scris Mariana Sura in acest email.

Mariana Sura a dat dovada de cea mai mare discretie, casatorindu-se in asa fel incat informatia nu a ajuns in presa decat dupa consumarea evenimentului.

Mariana Sura, insarcinata in luna a sasea, pare sa nu se conformeze tendintelor obisnuite ale femeilor gravide de a opta pentru haine largi, rochii lungi si vestimentatie care sa ascunda burtica. 

Dimpotriva, artista se mandreste cu burtica sa, pe care nu s-a sfiit sa o arate la diferite emisiuni tv si petreceri mondene. 

Recent (FOO) Mariana Sura  a aparut la un eveniment organizat de o revista pentru copii, unde a defilat cu burtica la vedere, pe care era pictat un fluture roz. 
MAI POTI CITI