BIOGRAFIE Dr. Radu Zamfir Institutul Clinic Fundeni mana dreapta a medicului Irinel Popescu

Biografie Dr. Radu Zamfir medicul fara de care pasagerii din tragedia aviatica, in care au murit pilotul Adrian Iovan si o tanara studenta, nu ar fi supravietuit.

Dr. Radu Zamfir are 39 de ani, (data nasterii: : 16 aprilie 1974) este tatal unei fetite si este medic primar chirurg la Institutul Clinic Fundeni.

Absolvent al Liceului Teoretic "I.L. Caragiale" în 1992, Dr. Radu Zamfir a absolvit UMF "Carol Davila" în 1998, cu media generala de promovare a anilor de studii 9,63 si media la examenul de licenta 10.

Dr. Radu Zamfir este medic specialist chirurgie generala din octombrie 2006 si lucreaza la Institutul Clinic Fundeni, în Laboratorul de Cercetare Chirurgie.
biografie dr radu zamfir blog vedete
Wiki Radu Zamfir

Acesta a participat la zeci, poate chiar sute de transplanturi alaturi de prof. dr. Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni.

Dr. Radu Zamfir este membru al Colegiul Medicilor din România, membru a Societatii Române de Chirurgie si membru al Asociatiei Romanede Chirurgle Endoscopica.

Doctorul Zamfir este mana dreapta a medicului Irinel Popescu

Dr. Zamfir a avut chiar ocazia sa coordoneze operatii extrem de rare, cum ar fi cazul unei femei care avea o grupa sanguina extrem de rara, respectiv B3 pozitiv, ai carei familii a acceptat sa doneze organele si pentru care donatori se gasesc extrem de rar.

„De obicei, cei care au grupe sanguine mai rare asteapta mai mult pe lista de asteptare, deci motivul bucuriei este mai mare", declara Radu Zamfir, în urma cu 9 luni, atunci când a efectuat transplantul de ficat la Fundeni.

A salvat sute de vieti si a trecut de multe ori pe langa moarte

Medicul Radu Zamfir este pasionat nu doar de medicina, ci si de motociclete, detinand una model Sanya Buzz.

Acum doi ani, medicul Radu Zamfir a mai trecut printr-un accident de avion similar celui in care si-a pierdut viata pilotul Adrian Iovan. In aceeasi zona din munti a fost la un pas sa moara, dar soarta a fost de partea lui, ca si acum.
MAI POTI CITI