Biografie Alexandru Iacob castigator Top Chef, bucatarul roman care a gatit pentru Armani

De-a lungul TOP CHEF, Alexandru Iacob s-a remarcat prin platingurile speciale, apropiate de natura, pe care le-a facut, dar si prin gustul deosebit pe care îl dadea mâncarii. 

Alexandru Iacob a fost laudat de multi invitati carora le-a trezit emotii cu preparatele sale, printre care Andreea Marin si Razvan Simion.

Alexandru Iacob la numai 20 de ani a plecat in tari precum Austria, Germania si Spania ca sa invete cele mai iscusite secrete in bucatarie de la cei mai buni chefi din lume, Paco Morales, Luis Andoni si Adrian Feran, chefi la restaurante aflate in top 10 al celor mai bine cotate din lume.

Printre vedetele pentru care a gatit castigatorul Top Chef, Alexandru Iacob, se numara detinatorii brand-ului de masini BMW, Armani si cativa membrii ai circului “Cirque du Soleil”.
alexandru iacob biografia castigator ultima editie top chef
Wiki de Top Chef: Alexandru Iacob

Pasiunea pentru arta culinara a lui Alexandru Iacob are un inceput interesant.

Adolescent find, Alexandru Iacob a jucat intr-un spot publicitar al unui restaurant din Iasi, orasul sau natal, urmand ca la scurt timp sa ajunga chef bucatar al restaurantului cu pricina.

La varsta 26 de ani, Alexandru Iacob se declara un pasionat al bucatariei avangardiste, pentru ca aceasta ii ofera sansa sa se joace cu ingredientele si sa le prezinte intr-o forma nonconformista:.

Spune ca bucataria avangardista ii pune imaginatia la contributie deoarece necesita multa atentie si se bazeaza mult pe detalii. Este arta pura si asta il face sa traiasca si sa iubeasca bucataria.

In restaurantele in care a gatit nu e cunoscut doar ca un simplu bucatar, ci ca bucatarul-artist, pentru ca placerea in a prezenta mancarea intr-un mod spectaculos si-a pus amprenta de fiecare data.

Acum ca a castigat ultima editie Top Chef, Alexandru Iacob  spune ca “Trofeul “Top Chef” îl va pune la loc de cinste la el în camera, iar banii îi va strange pentru ca vrea sa-si deschid un restaurant cu un specific inedit.

Un restaurant care ar fi al doilea din lume si bineînteles îi va da banii promisi lui Istvan, ca sa urmeze cursurile pe care si le doreste, cartile deja i le-a dat.
MAI POTI CITI