BIOGRAFIE ADRIAN IOVAN PILOTUL avionului prabusit cu doctori la Belis-Scarisoara fostul sot al creatoarei de moda Romanita Iovan

Biografie ADRIAN IOVAN care se afla la mansa aparatului de zbor BN-2 care apartinea Academiei Superioare de Aviatie si care a fost implicat intr-un grav accident aviatic.

Pilotul Adrian Iovan terminat Liceul de Aviatie Aurel Vlaicu.

Apoi a dat examen la aeronave si a intrat fara loc. Adrian Iovan spune ca putea sa mearga la «Metalurgie» sau la Institutul de Marina. Da’ nu se vedea în turnatorie si nici pe punte cu undita-n mâna!  Asa a ajuns la Bobocu! Erau 1.300 de candidati pe 60 de locuri.

Biografia de pilot adevarat a lui Adrian Iovan a început cu pilotoajul pe AN 2-uri. Sase ani la agricultura... În scoala a fost primul..., în ’79, un YAR 823.
biografie adrian iovan cv de pilot cu experienta
Wiki Adrian Iovan

La viata sa a stat la mansa mai multor tipuri de aeronave: IL 18, AN 24, BN 2 si, cel mai important, a pilotat marile Boeing-uri 737.

Pe ele a zburat peste 13.000 de ore.

Acum, iesit la pensie Adrian Iovan isi completeaza veniturile pilotând BN 2-uri, "Britten Norman 2" cu opt locuri.

Acelasi tip de avion care s-a prabusit astazi in zona Belis-Scarisoara.

Cel mai grav incident din cariera sa de pilot a fost la o cursa spre Malaga. A intrat cu Boeingul plin cu pasageri în niste nori care nu apareau pe radar: "Am crezut ca se rupe avionul! Mi-am zis ca trebuie sa vina pensia!", declara Adrian Iovan intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Are trei probleme. Una cu Guvernul, alta cu ING si a treia cu Blue Air. "Guvernul a nationalizat pensiile. Mi-a luat 80%!", e suparat. Normal, de te gândesti ca din 15.000 de lei pe luna, acum abia sare de 2.000. Zice ca nu are rate, dar ca alti colegi de aviatie au mari probleme financiare.

La 55 de ani Adrian Iovan este bunic! 

Barbat realizat, divortat si, pe limba sa: "Liber ca pasarea cerului!". Avea 26 de ani când Adrian Iovan s-a  însurat prima oara. "... A fost o casnicie frumoasa, dar obisnuita. E normal sa fiu bunic. Fata mea are 28 de ani".
cv adrian iovan pilot bn 2 prabusit

A doua nevasta i-a fost creatoarea de moda Romanita IOVAN fosta marea iubire a lui IRINEL COLUMBEANU.

Adrian Iovan s-a casatorit cu Romanita Iovan (fosta Ciolcan) în iunie 2003 Cei doi au un baietel de doi ani, Adrian Albert.

Mariajul creatorei de moda Romanita Iovan cu pilotul de aviatie Adrian Iovan s-a încheiat prin procesul de divort care a avut loc  la Judecatoria sectorului 1.

Cuplul Iovan a intrat în atentia presei în octombrie 2005, când Bogdan Iancu, un hot care a intrat prin efractie în locuinta acestora din Bulevardul Primaverii, a fost împuscat de Adrian Iovan.

Acum se poate, ca faptul ca Adrian Iovan se afla la mansa avionului cu doctori prabusit la Belis - Scarisoara, sa fi facut diferenta dintre viata si moarte

UPDATE: din pacate Dumenezeu alege calea cea mai simpla: salvatorul pasagerilor, PILOTUL ADRIAN IOVAN A MURIT... Foarte trist... Un erou adevarat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.