BIOGRAFIA lui Paolo Lagana a inceput cu scandalul de la X FACTOR

PAOLO LAGANA un gay pe care X Factor l-ar putea face vedeta peste noapte.

Cheloo, juratul X-Factor, a fost reclamat la CNA dupa ce i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care a recunoscut ca este gay.

Si de aici morisca media a inceput sa functioneze.

Paolo Lagana a declarat din prima clipa pe scena "X Factor": "Dintotdeauna am fost neînteles de colegi, eram si gras si homosexual".

Concurentul Paolo Lagana, care a fost atacat pe scena X-Factor de Cheloo, din cauza faptului ca este homosexual, i-a dat atunci replica rapper-ului pe Facebook.
Paolo Lagana biografie blog vedete

"... cred ca ceea ce s-a întâmplat duminica a fost foarte grav. Vorbele lu Cheloo au fost foarte grave si de prost gust. Mie personal nu prea îmi pasa de el, mai ales ca nici macar nu pot sa spun ca-l cunosc bine si nu ma afecteaza în acest concurs sub nicio forma, eu ma voi exprima indiferent de ceea ce spune el. ..."

Paolo a frapat la acel moment prin aparitia lui pe scena X FACTOR, dar nici în viata de zi cu zi nu este tocmai un personaj sters.

Paolo Lagana se afla de aproape 4 ani în România si nu vrea sa plece prea curând. Drumul lui la X Factor s-a terminat dar asta nu înseamna ca Paolo nu are motive sa ramâna în Romania: prieteni foarte buni si alte proiecte.

Soralui Paolo Lagana a venit deja în Bucuresti iar el nu se lasa doborât de câteva comentarii rautacioase: „Nu m-am suparat pe Cheloo, dar nici nu am de ce sa-mi ascund sexualitatea”.

Tânarul  Paolo Lagana  a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care apare in ipostaze indecent de sugestive.

Cuplul gay nu e privit acum in Romania ca o categorie familiala in sine, orice ar spune unele voci izolate, iar daca legiuitorii nu vor tine cont de asta si vor legaliza casatoriile gay acum , adica abolesc nefirescul corpului social, deschid cutia Pandorei

Vor venii altii ce vor acuza societatea ca "se opun fericirii lor" si vor cere la randul lor sa fie recunosuti ca o familie, prin casatorie.

Daca in primul caz nu s-a tinut cont de "vox populi"  , nu-i putem discrimina pe ceilalti si va prima tot individul, nu comportamentele acceptate social.

Are vreo sansa ca biografia de vedeta a lui Paolo Lagana sa inceapa de la acest "scandal scandalos" de la X FACTOR?

Depinde de multe variabile, si de un PR care stie... de ce nu, de un PR monden de exceptie, cum este Catalin Botezatu, creatorul de lenjerie intima pentru barbati si... vedete feminine.

Chiar daca PAOLO LAGANA nu este un necunoscut a lumii showbiz-ului.

Asta pentru ca Paolo Lagana este un regizor independent si actor de origine italiana.

Paolo s-a nascut în Padova (Italia) în 1986 si a manifestat o pasiune pentru actorie de la o varsta frageda.

În 2009 se muta la Bucuresti (România), unde lucreaza la filme precum "Toata lumea din familia noastra"  si ca asistent de regie la "Despre oameni si melci".

Paolo a colaborat cu scenaristul si regizorul Gustave Reininger (Miami Vice, Crime Story, Corso: the last beat) si cu regizorul Corneliu Porumboiu.
MAI POTI CITI