Biografia cantaretei CAITLYN aka FLORENTINA CIUNA - De la LAND OF JOKES la DEJAME si UNA NOCHE MAS

CAITLYN s-a nascut in BUDESTI CALARASI la 8 august 1988. Exact in acelasi an si zi cu MADALINA GHENEA.

Asta inseamna ca domnisoara FLORENTINA CIUNA s-a nascut intr-o zodie norocoasa. Nu va spune prea mult acest nume?

Dar daca va spun numele de scena veti sti cine este artista pe val. CAITLYN este cantareata,textiera si a semnat cu casa de productie RED CLOVER.

FLORENTINA adica CAITLYN are doi frati cu care se intelege de minune.  ELENA si DUMITRU CIUNA si-au sprijinit copiii sa faca in viata ce isi doresc. GEORGIANA PAUN sora lui CAITLYN lucreaza ca manager iar fratele VIOREL CIUNA este avocat.
Biografia CAITLYN FLORENTINA CIUNA blog vedete

CAITLYN si-a declarat pasiunea din adolescenta pentru muzica.

A facut parte din grupul ARMONIA al  PALATULUI COPIILOR. Se afirma si in cadrul festivalurilor de anvergura cum ar fi FESTIVALUL MAMAIA si FESTIVALUL CERBUL DE AUR.

In 2006 la FESTIVALUL MAMAIA obtine locul al treilea iar in 2008 este finalista la selectia nationala pentru CERBUL DE AUR.

2008 este anul care o pregateste pentru a intra cu adevarat in vartejul lumii artistice. Cunoaste multa lume din bransa si este remarcata.

In 2009 o regasim pe CAITLYN pe scena FESTIVALULUI CALLATIS. CAYTLIN si-a pregatit pas cu pas evolutia artistica. A urmat cursuri de canto, jazz, teorie muzicala, improvizatie teatrala la COMPANIA DE ARTISTI "DORIAN'S ARTS."

Va amintiti de trupa CHICANOS? FLORENTINA a fost solista trupei. A plecat intr-un turneu de promovare cu  "MALEYA" melodie ce a beneficiat si de un videoclip.

Nu isi neglijeaza studiile. FLORENTINA este absolventa FACULTATII DE LIMBI STRAINE in cadrul UNIVERSITATII BUCURESTI, sectia de traducatori engleza-spaniola.

O fata frumusica si cu talent nu putea sa nu atraga atentia altor oameni talentati.

CATALIN MIREUTA de la DIVERTIS LAND OF JOKES ii propune FLORENTINEI  sa faca parte din echipa. Propunerea a fost acceptata si tanara se simte bine in randul artistilor. Ii admira pe toti si spune ca la emisiune se lucreaza cu seriozitate dar atmosfera este una degajata.

CAITLYN are acum o viata in Bucuresti. Are un prieten din aceeasi bransa a artistilor. E tanara talentata si acum se concentreaza pe cariera dar spune ca va veni si vremea sa isi intemeieze o familie. Isi doreste doi copii. In rest isi petrece timpul la repetitii in concerte. E bucuroasa cand poate petrece timpul liber cu familia si prietenii. Surprinzator este faptul ca a ramas o tanara modesta si cu mult bun simt.
wiki CAITLYN FLORENTINA CIUNA

Frumusetea ei a atras atentia celor care ar vrea sa o transforme intr-o diva de carton. Intrebata daca ar accepta sa pozeze in revista cu iepuras, CAITLYN a negat vehement.

Nicio suma de bani nu ar face-o sa accepte o astfel de propunere. Ce bani? Spune ca asa ceva nu intra in preocuparile ei. CAITLYN are principii de la care nu se abate.

Prefera sa cunoasca afirmarea artistica natural. Adica vrea ca publicul sa o aprecieze pentru activitatea ei de cantareata.

E drept ca a arata bine te ajuta in cariera. Dar pe scena si nu in viata de noapte. Din 2008 de cand a intrat in lumea artistilor ati auzit vreun scandal legat de numele ei?

CAITLYN este o prezenta proaspata pe scena muzicala. O voce incantatore care a atras atentia unor DJ-dintre cei mai renumiti.

Unul dintre acestia este DJ EMIL LASSARIA. Asa a luat nasterea colaborarea FLORENTINEI cu DJ EMIL LASSARIA si asa s-au nascut melodii devenite hituri pe placul publicului. Un post de radio a propus-o pe CAITLYN drept ARTSTA VERII 2013.


"UNA NOCHE MAS" este melodia produsa de DEEPSIDE DEEJAYS. Melodia are succes si a pasit  si in afara granitelor. Este pe placul publicului din SERBIA, ALBANIA, KOSOVO, CROATIA, SPANIA, MACEDONIA.

GUANTANAMERA,TU AMOR,DEJAME, sunt melodiile cele mai cunoscute, rod al colaborarii dintre CAITLYN si DJ EMIL LASSARIA.

poze  CAITLYN FLORENTINA CIUNA
CAITLYN crede in steaua ei. Si desi au trecut ceva ani de cand s-a lansat de acum incolo vom auzi din ce in ce mai des de aceasta artista.

E greu de crezut ca in aceasta lume a artistilor a cantaretilor exista persoane care "sufera" de timiditate.

CAITLYN este timida dar "se trateaza". Si daca nu va reusi parca nu e rau.BUNUL SIMT e din ce in ce mai rar in societatea noastra.

Artista are oameni pe care ii respecta si admira. Unul dintre acestia este actorul MARCEL IURES. Este imbucurator sa auzi ca avem tinere care cred in adevaratele valori. Si nu se cred mari cantarete dornice de publicitate.

Nu poti deveni un ARTIST ADEVARAT fara munca si ambitie.

Ce se va intampla pe mai departe cu tanara CAITLYN ramane de vazut. Pana acum a dovedit seriozitate si dorinta de a evolua.
MAI POTI CITI