Elena Matei Biografia blondei lui Tantareanu ajunsa model in Londra FOTO

Biografia de vedeta a Elenei Matei incepe cu ceava ani in urma, cand omul de afaceri, Cristian Tantareanu a sustinut ca ar fi avut o aventura cu artista Elena Matei in varsta de 20 de ani la vremea respectiva.

Relatia cu omul de afaceri cu aproape 50 de ani mai  in varsat decat ea a fost o adevarata rampa de lansare pentru frumoasa blonda originara din Republica Moldova.

Elena Matei a  fost invitata la diverse emisiuni, a prezentat haine in cluburi si a pozat pentru diverse reviste.

Dupa prezenta episodica la show-ul muzical de televiziune X Factor nu s-a mai auzit nimic de Elena Matei.
biografie wiki elena matei elite milano
WIKI ELENA MATEI
Lucrurile din fericire stau mai mult decat bine pentru blonda lui Tantareanu.

Moldoveanca Elena Matei face furori peste hotare .

A lasat muzica în plan secund, a slabit câteva kilograme si a devenit unul dintre cele mai hot modele ale unei case de moda din Londra.

Elena Matei are inaltimea de 1,79 m, dimensiuni de vis: 84-59-89 cm, niste ochi albastri foarte faini si parul de un blond deschis stralucitor.

Elena Matei este model a agentiei Elite Model.

Cu toate ca imaginea ei apare în reviste de profil si se poate considera realizata din punct de vedere profesional, Elena Matei nu poate uita de prima ei dragoste: muzica.

Nu mai canta în lumina reflectoarelor, însa are o sumedenie de fani pe Facebook, unde posteaza periodic diverse piese interpretate în fata camerei web.


Elena Matei from Jose Herrera on Vimeo.

Si cum o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte mai bine urmariti prezentarea video de mai sus in care veti vedea cat de bine arata Elena Matei o moldoveanca care a plecat din "Paradisul Verde" pentru a face cariera internationala in modeling.