Biografia MIRELA CONSTANTIN ex TAPOTA debutanta in showbiz la bratul lui MARCEL TOADER

La 26 de ani, MIRELA CONSTANTIN, tanara cantatreata de muzica populara, membra in ANSAMBLUL DOINA GORJULUI din TARGU JIU a bifat  o casnicie, o despartire si un copil. 

Dupa divortul de sotul sau cantaretul CIPRIAN VASILE TAPOTA, MIRELA a revenit la numele de fata si se recomanda MIRELA CONSTANTIN.

De ce a reusit sa atraga priviri si sa adune intrebari zilele acestea? Simplu. A venit la Bucuresti si a reusit sa intre in lumina reflectoarelor. Lumea vorbeste ca blonda este NOUA CUCERIRE si NOUA IUBITA a lui MARCEL TOADER.

Va reusi MIRELA sa  isi faca loc in lumea VEDETELOR si a evenimentelor? Si ce mai gasim in CV-ul doamnei CONSTANTIN?
mirela-constantin-biografie-iubita-marcel-toader
Mirela Constantin Biografie

MIRELA CONSTANTIN s-a nascut in VALCEA dar locuieste in GORJ. Are un frate. Este solista ANSAMBLULUI DOINA GORJULUI. Muzica a fost mereu prezenta in casa.

Drept pentru care MIRELA spune ca era firesc sa cante. Si i se pare ca orice sacrificiu nu a fost prea mare atata timp cat canta din placere.

Dupa absolvirea liceului o scurta perioada a cochetat ca orice fata cu modellingul.

Are multe amintiri legate de copilarie. Talentul sau artistic a fost remarcat  inca de la gradinita. A cantat la o sebare un cantec din folclorul moldovenesc si asa a intrat in posesia tittlului de MISS GRADINITA.

Mai apoi a participat la olimpiade  si a venit acasa cu premii.

A studiat chiar si un instrument si dintre toate a ales flautul. A terminat LICEUL DE MUZICA SI ARTE PLASTICE din TG-JIU.

MIRELA CONSTANTIN canta in ANSAMBLUL DOINA GORJULUI alaturi de tatal si fratele sau. Tot aici si-a intalnit si jumatatea in persoana cantaretului de muzica populara CIPRIAN VASILE TAPOTA. Au avut una din cele mai frumoase nunti si nimic nu parea ca le va umbri fericirea.

CODRIN TAPOTA baietelul celor doi le-a intregit dragostea. Tocmai de aceea colegii si prietenii au fost uimiti sa constate ca dragostea disparuse din familia TAPOTA.

MIRELA si CIPRIAN au hotarat sa divorteze si acest lucru se intampla la inceputul lunii iulie 2013.

mirela-constantin-wiki-cantareata-muzica-populara
E curios cum baiatul celor doi a fost incredintat TATALUI iar mamei  MIRELA i s-a stabilit un program de vizite. CIPRIAN TAPOTA declara intr-un interviu ca  isi vede in continuare de proiectele profesionale dar principala preocupare este data de cresterea si educarea baiatului.  Suferinta cauzata de divort i-a fost si sursa de inspiratie. Una din ultimele sale melodii vorbeste  de tristul eveniment al vietii sale, dragostea pierduta.

La  cinci luni de la pronuntarea divortului MIRELA CONSTANTIN a dovedit ca si-a revenit sentimental. Spune ca isi respecta fostul sot si ca doreste sa se ocupe de binele copilului. In vara dupa divort isi petrecea noptile prin cluburi.

Gurile din targ povestesc cum MIRELA a bifat o relatie  cu fiul primarului din ROVINARI. Contul ei de FACEBOK e plin de poze. Poze in care vrea sa arate lumii cat de bine se simte si cat de preocupata este de fashion.

Cuceritorul dupa cum spun femeile nimeni altul decat ex sotul vedetelor GABRIELA CRISTEA si ANA MARIA FERENCZ s-a oferit sa  ii tina companie MIRELEI CONSTANTIN la unul din cele mai importante evenimente spectacolul oferit de GRAND VARIETE BELLUCI la PALATUL BRAGADIRU.

Imediat jurnalistii s-au grabit sa le faca poze. Oare MARCEL TOADER vrea sa ii dovedeasca GABRIELEI CRISTEA ca nu si-a pierdut farmecul  si are langa el o iubita tanara si frumoasa?

Se va muta MIRELA CONSTANTIN la BUCURESTI?

In ultima perioada cantaretele de muzica populara au iesit la rampa si fac turul televiziunilor si al emisiunilor. Sa fi deprins ele din strategiile de promovare folosite de cantaretele de muzica usoara? Aceasta idila a MIRELEI CONSTANTIN este menita sa ii sporeasca numarul fanilor? Se va duce lumea la spectacole sa o vada pe MIRELA CONSTANTIN? In orice caz MIRELA este hotarata  sa imbine viata profesionala cu evenimentele glamour.


VIDEO nunta Mirela Constantin

Posibil sa isi doreasca sa intre in lumea showbiz-ului si altfel decat in postura in care o stiau oamenii pana acum.
MAI POTI CITI