Biografia bebeluselor de Prima TV Ioana si Roxana POZE

Poze bebelusele Prima TV, imagini bebelusele Prima TV, bebelusele Prima TV fotografii si poze Oana Ionita Prima tv cateva dintre cautarile legate de fetele nebunatice de la Cronica Carcotasilor.

Si de aceea am zis ca nu ar strica sa scriem cate ceva despre biografia bebeluselor de Prima TV. Biografia actualelor bebeluse de la Cronica Carcotasilor: Ioana si Roxana.

Si incepem cu biografia bebelusei mai vechi, Ioana.
biografie bebelusa ioana prima tv poze
imagini bebelusele Prima TV

Frumoasa clujeanca Ioana este una din bebelusele alese de Carcotasi pentru "Cronica" de azi.

Bebe Ioana s-a nascut pe 25 octombrie 1990 intr-unul dintre cele mai frumoase orase, Cluj-Napoca.

Gustul pentru dans l-a prins inca de mica, pe la varsta de 3 ani cand dadea reprezentatii in fata blocului sau oriunde aveam ocazia.

Impreuna cu trupa Boemdance bebelusa Ioana a avut ocazia sa danseze la unele dintre cele mai importante evenimente precum Callatis, Student Parade, Liberty Parade, Gala Campionilor Romani si lista ar putea continua la nesfarsit.

A dansat alaturi de Activ, Dj Project si Tom Novy.

Prin 2007 Ioana a aflat despre castingul pentru bebeluse.

Ioana a trecut toate probele eliminatorii si a ajuns sa fie supranumita in Bucuresti "micuta Raicu" (vezi FOTO)

Pâna nu de mult, bebelusa Ioana se ocupa cu Facultatea de Drept. Acum a terminat-o si ca un adevarat jurist ce este a pus bazele unui antrenament de dance-aerobic numit Dance4Shapes si preda 3 zile pe saptamana la o sala de fitness dedicata femeilor.

In rest, ori de cate ori are putin timp liber, merge la sala, citeste, vizioneaza filme, iese cu prietenii sau danseaza acasa in fata oglinzii.

Intre filmari incearca sa ajunga si pe acasa, la Cluj, dar din pacate asta nu se intampla foarte des.

Dar sa vedem si care este micuta biografia celei mai tinere bebeluse din echipa Carcotasilor, si anume biografia Roxanei.
biografie bebelusa roxana prima tv

Locul "bebelusei" Cristina, care a devenit recent mamica, a fost luat de Roxana, nou-venita.

Roxana Niculae are 21 de ani si a urmat cursurile Facultatii de Comunicare si Relatii Publice. A facut 10 ani de dans modern, iar în ultimii 5 ani a colaborat cu diferiti artisti din România, printre care si Matteo.    

In afara de Cronica Carcotasilor, bebelusa Roxana danseaza in trupa Andrei..

La cosmetica nu prea merge, spune ca este adepta produselor naturiste.
Cu bebe Ioana, bebelusa ROxana sa înteles bine chiar de la prima emisiune, sunt pe aceeasi lungime de unda si în mare parte au aceleasi idei. 

biografia bebeluselor ioana si roxana prima tv
Bebe Roxana si bebe Ioana sunt doua firi vesele si pline de energie, rare ori s-a întâmplat sa aiba vreo zi proasta, iar în acele momente stiu sa se tolereze si sa se înteleaga.
MAI POTI CITI