Revelion 2014 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel meniu de 5 stele la un pret pe masura

Revelion 2014 de cinci stele in cele mai de fite restaurante din Bucuresti.

Revelion 2014 pentru vedete intr-o atmosfera selecta, cu un meniu de lux capabil sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Asadar, pentru un loc la într-una din salile JW Marriott, unde va avea loc petrecerea Fête à Porter de Revelion 2014 pretul este de 930 de lei de persoana.

Pretul pentru  o petrecere de Revelion în pas cu moda este de 930 lei de persoana, cu posibilitatea aplicarii unui discount de 10% pentru biletele platite pâna  pe 30 noiembrie.
meniu de revelion 2014 marriott grand hotel bucuresti

Meniul de Revelion 2014 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel include preparate precum tartar de vita, morun la gratar sau rulada de iepure salbatic iar printre artistii invitati vor fi Paula Seling, Proconsul sau Cortez.

În pretul de 930 de lei este inclus bar si bufet nelimitat.

La JW Marriott petrecerea de Revelion 2014 se organizeaza în restaurantele Cucina si JW Steakhouse si în salile de evenimente Grand Ballroom si Constanta Ballroom.

The Grand este cel mai mare complex multifunctional de lux din România, cu o suprafata de 85.000 mp, distribuita pe 13 niveluri (2 subterane si 11 supraterane), unde veti gasi o gama unica de servicii si oportunitati de afaceri

• The Grand Offices, cu facilitati de ultima generatie, pentru ocupare imediata;
• zona unica de shopping The Grand Avenue care pune la dispozitie magazine de mare rafinament, facilitati bancare, salon de coafura, cafenele, restaurante, bijuterii, divertisment, etc.;
• hotelul de 5 stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, doua sali de evenimente, facilitati extinse pentru conferinte, toate la standarde internationale de înalta clasa;
• Clubul de Sanatate World Class Health Academy, cu piscina, sauna, spa si 3 terenuri de squash;
• The Grand Parking cu 511 de locuri securizate de parcare în subteran si în afara cladirii.

Adresa contact
JW Marriott Marriott Bucharest Grand Hotel
Calea 13 Septembrie nr. 90, Sector 5
RO - 050726 Bucuresti
MAI POTI CITI