Marin Condescu biografia unui important lider sindical si sef la Pandurii Targu Jiu

Soc si groaza (thx cancan): Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost arestat pentru 24 de ore, marti seara, dupa ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie.

Biografia Marin Condescu, nascut in data de 2 iulie 1956, si pentru care averea o reprezinta cele 4 fete.

CV-ul lui Marin Condescu  incepe din momentul in care a s-a angajat ca sofer la Intreprinderea Româna de Transport Auto (IRTA) Târgu Jiu, cu câtiva ani înainte de Revolutie.

Dupa doi ani în care a lucrat ca sofer, Condescu a plecat de la IRTA Tg Jiu si s-a angajat  tot ca sofer, la o alta firma de transport, unde a mai lucrat câtiva ani.
marin condescu biografie avere wiki blog vedete
Marin Condescu CV pe scurt

In anul 1989 Marin Condescu a absolvit Scoala de maistri de la Rovinari, iar în anul urmator, dupa caderea lui Ceausescu, a ajuns lider de sindicat.

Marin Condescu, a devenit sidicalistul sef peste un sector de 200 de oameni, pentru ca, din 1991, sa ocupe functia de presedinte de sindicat la EM Rovinari.

In perioada 1993-1994, Marin Condescu a cumparat restaurantul de la manastirea Orsova.

In 2005 a urmat o alta afacere banoasa, cu statii de emisie-receptie Motorola, provenite din  Statele Unite ale Americii.

In anul 1996, Marin Condescu, împreuna cu administratia SNLO, a încheiat afacerea Sacelu. potrivit Mediafax.

Astfel RALO Tg. Jiu a achizitionat astfel opt active, inclusiv terenurile aferente, în suprafata de peste 10.000 de metri patrati, cu suma de 2,6 miliarde de lei vechi.

Centrala sindicala condusa de Condescu a cumparat bazinele si terenurile aferente, în suprafata de peste 10.000 de metri patrati, la pretul de aproape o jumatate de miliard de lei.

Marin Condescu spunea ca averea lui se ridica la numai 100.000 de euro si ca are un salariu de 6500 de lei.

"... eu am case în valoare de numai o suta de mii de euro. Asta este toata averea pe care o am, iar de la sindicate am un salariu de 6500 de lei. De la echipa de fotbal nu încasez niciun leu si nu am luat niciodata..", a declarat Marin Condescu.

Ca si presedinte al Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu, Condescu nu a fost scutit de neplaceri.

Astfel in 2009, Comisia de Disciplina a LPF a decis, suspendarea pe o perioada de 12 luni a presedintelui clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, si amendarea acestuia cu suma de 300.000 de lei, pentru declaratiile facute la adresa comisiilor LPF. Pentru ca asa este in fotbal.

De mentionat ca presa a sustinut ca Marin Condescu a sustinut public candidatura lui Traian Basescu la Presedintie, îndemnându-i pe mineri sa voteze cu democrat-liberalii.

De aceea arestarea sa de astazi pare a avea si alte conotatii.

Marin Condescu, patronul de la Targu Jiu si liderul minerilor din Romania, are patru fete, despre care spune mereu ca reprezinta totul pentru el.

Dintre toate , Elena Condescu este cea mai cunoscuta, frumoasa blonda cochetand de mai multe ori cu modelling-ul.
MAI POTI CITI