Elena Valentina Cioanca biografia blondei lui MRU care a demisionat din Forta Civica

Elena Cioanca, bistriteanca supranumita "blonda lui MRU" (Mihai Razvan Ungureanu) s-a reintors la prima sa iubire, muzica.

Am avut si am in continuare o parere foarte buna despre fostul meu sef de la Bucuresti, cu toate ca nu pot spune ca am avut o experienta foarte placuta la Forta Civica, Bistrita. Acum toate astea au trecut, raman cu satisfactia ca am parcurs o etapa si le urez mult succes fostilor mei colegi. E cazul sa ma gandesc acum mai mult la viitorul meu”, a declarat Valentina Cioanca.

Dar sa trecem la biografia artistica a Elenei Valentina Cioanca, care este mai importanta decat scurta experienta politica care a lasat-o nesatisfacuta.

Elena Valentina Cioanca are 29 de ani si are trei copii.
biografie Elena Valentina Cioanca blog vedete

Cariera muzicala a Elenei Cioanca a inceput acum 5 ani.

Spune ca de mica i-a placut muzica, canta impreuna cu colegii de scoala la restaurantul pe care il detinea familia ei.

Dupa ce s-a maritat Elena Valentina Cioanca a inceput sa cante in adevaratul sens al cuvantului.

Elena Valentina Cioanca a inceput sa colaborez cu Susanu , apoi cu Cristian Rizescu, a facut piese cu ei si asa blonda lui MRU a intrat pe piata muzicala de gen.

Elena Valentina Cioanca a avut aparitii la Taraf tv, dar dupa ce a ramas insarcinata a decis sa renunte pentru ca am pus copilul in fata carieirei.

Recent, insa Elena Valentina Cioanca a semnat un contract cu Radu Baron deoarece a considerat ca trebuie sa abordeze alt gen de muzica care sa o reprezinte mai bine, si anume, muzica de club.

O vreme Elena Valentina Cioanca  a cochetat cu politica, dar, ca de obicei, acolo unde te implici si vrei sa faci treaba nu esti dorit.

A ales Forta Civica, deoarece il aprecieaza mult pe presedintele partidului, Mihai Razvan Ungureanu, dar, spune ca nu a fost dorita de conducerea filialei din Bistrita intrucat, cei de aici au vazut ca poate face mult, iar ei nu doresc acest lucru.

Si atunci Elena a decis sa puna punct carierei sale politice si sa se intoarca la muzica, pentru ca nu este asa, prima iubire nu se uita niciodata.
MAI POTI CITI