Biografie JANINA NECTARA si un Blog de Succes: Fashion Avec Passion

Biografie Janina Nectara, jurnalist de moda dar si designer vestimentar.

Janina Nectara este nascuta in Ramnicu Sarat, judetul Buzau, insa astazi locuieste departe de Romania.

Aproape sase luni pe an jurnalista calatoreste in diverse colturi de pe glob, la diverse evenimente legate de lumea fascinanta si plina de splendoare a modei internationale.

Janina Nectara  are varsta de 27 de ani si este licentitata in politici de marketing, in cadrul ASE din Bucuresti.

Concomitent a urmat si cursurile Facultatii de Stiinte Politice, de la SNSPA Bucuresti.

Insa la SNSPA nu a mai apucat sa-si dea cea de-a doua licenta pentru drumul sau in viata a luat o alta cotitura.
biografia janina nectara blog vedete
CV Jeanina Nectara Jurnalista de Moda 

Janina este in acest moment sudenta in ultimul an la design vestimentar, la Universitatea de Vest, si petrece cam jumatate de an departe de tara.

A urmat un curs la Paris Fashion Institute duca care a hotarat ca este mai bine pentru cariera sa sa ramana in orasul Paris, pentru a lucra cu Godfrey Deeny, fondatorul revistei Vogue L’Uomo, actualmente fashion editor la Le Figaro si critic de moda masculina pentru Financial Times.

Si asa, tanara Janina Nectara a inceput, astfel, sa aiba acces la evenimentele marilor case de moda, de la prezentari Hermes, la cocktailuri organizate de Chanel sau la lansarile colectiilor Dior.

Astazi, blogul sau de fashion, www.fashionavecpassion.ro, s-a transformat intr-un site bilingv, scris in limbile romana si engleza. Curand va urma si o pagina in spaniola, pentru cititorii din Spania si America Latina.

Janina Nectara a cunoscut si colaborat cu nume sonore, ca Alexander McQueen, Azzedine Alaia, Christian Lacroix, Hermes, Karl Lagerfeld, Kenzo, Stella McCartney sau Yohji Yamamoto.
wiki cv janina nectara fashion blog

Cel mai mult il admira insa pe John Galliano, pentru efervescenta creativa.

Curand va adauga portofoliului sau si Saptamana Modei de la New York.

Tot in "orasul care nu doarme niciodata" Jeanina Nectara este fericita ca va lucra o perioada pentru Oscar De La Renta.

Desi ii place jurnalismul de fashion, chiar daca e o lume foarte glamour, Janina Nectyara nu se vede scriind despre moda pentru totdeauna. 

Telul ei este sa faca haine, iar deschiderea pe care i-a dat-o faptul ca lucreaza cu Godfrey Deeny este foarte importanta.

La prezentarile de moda incearca sa poarte cat mai multe dintre creatiile proprii si este magulita de faptul ca revistele de moda guru ale lumii, inclusiv Vogue, Grazia sau L’Officiel, au ales sa-i ilustreze tinutele la rubrica de Style.
MAI POTI CITI