Biografie DJ CLAUDIA CAZACU - wiki muzical cu o romanca foarte talentata FOTO

Scurt WIKI Claudia Cazacu

Locul nasterii – Târgoviste

Nascuta la 12 noiembrie (anul este lipsa chiar si pe profilul ei oficial de Facebook)

Localitatea: Târgoviste

Studii: Facultatea de Litere Bucuresti profil Engleza – Italiana, 3 ani, pe care o termina la sucursala londoneza a Universitatii Cambridge, specializarea “London branch and Banking & Finance”

Caludia Cazacu este casatorita cu un muzician englez

Claudia Cazacu, romanca stabilita in UK de aproximativ 10 ani, a devenit rapid aproape o emblema in ce priveste miscarea muzicii trance.
biografie claudia cazacu wiki de dj roman

DJ Claudia Cazacu face furori in cluburile in care mixeaza. Afara, caci in Romania este prea putin cunoscuta

Participand la evenimente underground de muzica electronica, imediat dupa ce s-a stabilit in Londra, Claudia a decis ca trebuie sa se afle si ea in spatele pupitrului.

DJ Claudia Cazacu si-a inceput  cariera  muzicala in 2006, asociindu-si imaginea cu branduri precum The Gallery, Inside Out sau Passion.

DJ Cazacu a reusit sa isi faca propria ei casa de discuri de muzica trance - "Couture", unde numele vine de la pasiunea ei pentru moda. Face parte din echipa Trackitdown.net.

Cea mai populara productie muzicala a Claudiei a fost un remix al piesei Cowgirl, semnata Underworld, care a fost declarata "Piesa lunii" pentru luna octombrie in revista Mixmag. Mixurile Claudiei au putut fi ascultate la Vonyc, Ministry of Sound, Energy FM, Smash FM si multe altele.

O zi normala a Claudiei începe la ora 11.00 si se termina la 5.00 dimineata. În tot acest timp produce muzica în studio, lucreaza la casa ei de discuri sau la compania de management, face opt emisiuni la radio sau da interviuri.


Una dintre cele mai mari realizari ale Claudiei Cazacu a fost infiintarea propriului sau label, intitulat Couture.

Casa de discuri a fost foarte bine primita si foarte apreciata de artisti precum Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Above & Beyond, Paul van Dyk, Sander van Doorn sau Eddie Halliwell.

Claudia Cazacu are tot ce ii trebuie pentru a deveni cea mai buna femeie DJ din intreaga lume: muzica excelenta, talent si nu in ultimul rand, un aspect fizic incredibil.

Intreabata fiind daca ar lua-o de la capat, tot asta ar face, Claudia Cazacu a raspuns: “Nu as schimba ceea ce fac pentru nimic în lume. Am gasit ceea ce am cautat toata viata si sunt fericita. Daca ar fi sa o iau de la capat de 10 ori as alege acelasi drum”.
MAI POTI CITI