Biografia ELI ROMAN -- jurnalista REALITATII TV, un drum marcat de ECONOMIE in cariera si viata personala

Scurta biografie Eli Roman "fitoasa" cu doua ceasuri la mana si a carei data de nastere nu este publica.

Are un zambet fermecator si o privire  albastra asta pentru ca ochii ei albastri parca te invita sa asculti cu atentie. Si numele ei are o sonoritate interesanta. Se numeste ELISABETA ROMAN si probabil s-a nascut undeva in MOLDOVA. Are in jur de treizeci si trei, treizeci si cinci de ani. Banuim nu suntem siguri dat fiind faptul ca data nasterii ELISABETEI nu este publica.

Nu stim data si locul nasterii si daca am spus ca e vorba de ELISABETA ROMAN cati dintre voi v-ati dat seama ca ELISABETA ROMAN este UNA si ACEEASI PERSOANA cu ELI ROMAN?
eli roman biografie realitatea la raport

Pentru ca suna cam greoi ELISABETA la sfatul sefilor sau poate din initaitiva proprie  a mers pe o prescurtare a prenumelui. ELI ROMAN a absolvit ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE in anul 2003.

Imediat dupa absolvirea facultatii s-a angajat la DEPARTAMENTUL DE MARKETING al GRUPULUI DE PRESA BURSA. A lucra intr-un asemenea mediu in care toata ziua mergi la conferinte si  in deplasari si sa  ai posibilitatea sa cunosti presedinti de banci si de companii este ofertant. Aici in acest mediu a deprins ELI ROMAN, prezentatoarea de mai tarziu tainele economiei.

Din 2003 si pana in 2006 ELI ROMAN a pus bazele  viitoarei meserii de jurnalist specializat pe economie.

ELI spunea ca a devenit jurnalist dintr-o intamplare. Nu visa la o cariera in jurnalism dar iata ca viata i-a mai scos o sansa din joben. In mai 2006 avea loc infiintarea primei televiziuni de business din ROMANIA, postul MONEY CHANNEL. A fost ocazia pe care ELI ROMAN nu o putea rata. Si pentru ca i s-a acordat incredere dupa o perioada de pregatire ELI ROMAN  a intrat cu adevarat in viata de televiziune.

MONEY CHANNEL televiziunea de business i-a permis sa fie in permanent contact cu realitatile interne si internationale. ELI ROMAN devenea realizator-prezentator.

Pasionata de calatorii si turism ELI vorbea si de turism. De ceea ce ar trebui facut pentru ca tara noastra sa castige din turism si sa fie preocupata de corecta promovare.
elisabeta roman cv realitatea tv

In 2009 ELI ROMAN  intra in colectivul televiziunii REALITATEA TV unde o gasim si in prezent.

La inceput s-a ocupat de "JURNALUL DE CRIZA" apoi in 2010 a trecut la carma unui matinal si a prezentat "DIMINEATA DE STIRI". Aici la REALITATEA TV, ELI ROMAN si-a gasit locul. A invatat sa se trezeasca la ora patru pentru matinal si  programul ei s-a structurat in alt mod.

A avut parte de primul "breaking-news" legat de uciderea lui BIN LADEN. Prima victorie pentru ELI care reusea sa adune trei puncte de rating. Si era prima data cand intra in dialog cu unul din jurnalistii de marca pentru care are un deosebit respect si admiratie. Vorbim de CRISTIAN TUDOR POPESCU.

Si pentru ca vorbim de persoanele pe care le admira ELI sa mai adaugam un nume de reputat jurnalist de data asta e vorba de RICHARD QUEST.

 Ca orice jurnalist ELI nu a putut sa sare peste balbe. Acum isi aduce aminte cu drag de ele. La o emisiune de dimineata pe cand realiza MATINALUL, ELI ne-a spus ca vom avea parte de haine geroase. Haine groase a vrut sa spuna. Alta data un coleg a trecut prin cadru si a reusit sa se impiedice fapt care a stranit hohotele de ras ale colegilor dar si ale lui ELI care a intrat in direct razand.

Pentru "realizarea" aceasta a ajuns si  la "CRONICA CARCOTASILOR".

ELI ROMAN ne-a dechis lumea. Doar ea este prezentatoarea emisiunii "DESCHIDE LUMEA".
In fata ELISABETEI se arata o noua provocare.

Se pare ca ELI ROMAN a fost numita inlocuitoarea ANDREEI CRETULESCU care va parasi postul.Este o sansa care ii va oferi ocazia de a-si  trece in CV o noua realizare.

ELI si-a facut prieteni si la alte televiziuni . Este vazuta la evenimentele importante din show-biz. La lansari de rochii, bijuterii si campanii umanitare.

ELI ROMAN este si absolventa unui MASTER in "MARKETING AND BUSINESS COMMUNICATION."  ELI ROMAN lucreaza si in domeniul responsabilizarii corportiste si in 2007 a fost invitata sa prezinte evenimentul. Pentru seriozitate si profesionalism alaturi de alte trei colege ELI a primit cadou de CRACIUN o masina. Asta din parte sefilor de la REALITATEA TV.
wiki eli roman realitatea tv

ELI ROMAN este o femeie implinita. In plan personal va spunem ca este o fericita. Si-a cunoscut sotul la locul de munca in vremea in care lucra la ziarul BURSA. Din fericire cel care ii sta alaturi este tot jurnalist.

ELI ROMAN este casatorita cu jurnalistul specializat in economie STELIAN NEGREA.

ELI si STELIAN impartasesc aceeasi pasiune pentru calatorii si turism.

In luna de miere au fost plecati intr-o croaziera pe MAREA MEDITERANA si au reusit sa viziteze sapte orase aflate in patru tari  si pe doua continente. De cate ori au timp ELI si STELIAN NEGREA merg la munte, in vizite si la petreceri. Asta pentru ca  meseria lor nu lasa prea mult timp liber.

Dar se inteleg si se sprijina reciproc. Si isi traiesc povestea fericiti ca pot imbina iubirea si cariera profesionala.

ELI ROMAN este o femeie cocheta. Iubeste rochiile si isi face timp sa ajunga la masaje de relaxare. Si are grija sa respecte  orele de somn. Tinea si la somnul de frumusete. Asta se intampla cand realiza matinalul.
Acum programul ei va fi altfel.

Daca va intrebati care sunt pasiunile ei aflati ca lui ELI ii sunt dragi papusile hand-made si adora aranjamentele florale.

ELI ROMAN spune despre ea ca este profesionista, ambitioasa si toleranta cu cei din jurul sau.

A reusit sa isi faca un nume in lumea prezentatoarelor si realizatoarelor de emisiuni. Si pe langa asta a castigat si respectul si incredera sefilor. Asteptam sa vedem cum se va descurca in fata noii provocari profesionale.

Cum va arata "REALITATEA LA RAPORT" cu ELI ROMAN?

Va reusi sa ridice emisiunea la acelasi standard asa cum reusea ANDREEA CRETULESCU?

Eli Roman
Prezentatoare TV, realizatoare Realitatea TV
Bucuresti
RO
MAI POTI CITI