Biletele la concertele de Craciun 2013 ale lui Stefan Banica Jr. au inceput sa se vanda din vara

Ce face omul toamna?

Nu nu isi face sanie ca vara... ci isi cumpara online sau clasic bilete la concertele de Craciun ale lui Stefan Banica Jr.

Concertul extraordinar de Craciun Stefan Banica 2013, „Alerg printre stele”, va fi un show impresionant: muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati-surpriza, dans si interpretari de exceptie.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Opera Romana, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Statia de metrou Unirii 1, Magazinele Unirea (parter), Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Flanco, Diverta, oficiile Postei Romane semnalizate

Biletele la Concertul extraordinar de Craciun Stefan Banica 2013, „Alerg printre stele” se pot cumpara si online de pe: bilete.ro, pewww.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro


Video Stefan Banica Jr.  Concert Craciun 2010 - fragment

Cu concertul de Craciun  2013, „Alerg printre stele” Stefan Banica continua traditia concertelor extraordinare de Craciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv, o performanta unica a unui artist roman!

Asadar notati-va in agenda: pe 13, 14 si 15 decembrie 2013, de la ora 19:30, Stefan Banica isi asteapta publicul la Sala Palatului cu o atmosfera de poveste, pentru a petrece impreuna seri de neuitat, pline emotie, bucurie si energie.
MAI POTI CITI