Asculta VERSURI Teodora Sima - You Keep The Love

VERSURI noi Teodora Sima - You Keep The Love

Teodora Sima are 20 ani, cânta de la varsta de 7 ani si în tot acest timp a avut grija sa stranga câteva premii importante din domeniul muzical.

Vocea talentatei Teodorei Sima nu poate trece neobservata, mai ales când este însotita de o personalitate atât de placuta.

Teo are toate atuurile pe care label-ul independent Mango Records le cauta la un artist, asadar nu a fost deloc greu sa ne hotarâm sa o preluam în echipa noastra.

Prima sa piesa, "You Keep The Love", este însotita de un videoclip interesant filmat în mai multe locatii din Bucuresti, sub regia lui Victor Doldor.
VERSURI Teodora Sima - You Keep The Love

Provocare unui nou început de drum si pasiunea pentru muzica sunt cele mai importante lucruri care au stat la baza acestui proiect care poarta semnatura, Mango Records.

Muzica: Dorian Oswin, Pitt Leffer
Versuri: Dorian Oswin
Video : Victor Doldor Mango Art Dir.

Asculta VERSURI Teodora Sima - You Keep The Love

Mango Records este un record label independent din România care beneficiaza de studio propriu de înregistrari, o echipa tânara si fresh, dar cu multe hituri la activ.

Mango Records este un proiect pornit cu gândul de a aduce ceva nou, fresh, atât pe piata muzicala locala cât si pe cea internationala.

Este un proiect care doreste sa sprijine atât artistii la început de drum, sa-i ghideze spre afirmare, cât si pe cei consacrati, punându-le la dispozitie o echipa cu multa experienta si foarte ambitioasa.

Sorin Brotnei si Mihai Gruia (Akcent), Andra, Catalin Maruta, Arpad Paszkany, Ana Feher sunt doar o cateva nume din echipa Mango Records.

Biografie Steliana Sima, biografie teodora Sima, VERSURI Teodora Sima - You Keep The Love,
MAI POTI CITI