Silviu Manastire iComedy - Biografia unui controversat realizator TV fost consilier al ministrului Economiei Lucian Bode

Mai jos aveti episodul iComedy cu Bendeac care joaca rolul lui Silviu Manastire "posibil" burlac la emisiunea BURLACUL.

Insa dincolo de iComedy si personajul interpretat de Bendeac, sa facem o scurta incursiune in biografia lui Silviu Manastire.

Conform informatiilor publicate de presa din Cluj, unde Silviu Manastire a activat câtiva ani buni, studiile sale de baza sunt cele teologice.

Silviu Manastire a mentionat ca in 2009 a colaborat cu compania Dezvoltare & Management SA in cadrul unor evenimente realizate in parteneriat cu institutii publice in general primarii si consilii judetene.
silviu manastrire biografie cv blog vedete
CV Silviu Manastire
Prezenta lui Silviu Manstire la Realitatea TV nu este intamplatoare.

"Cu Cozmin Gusa am fost partener in anul 2009 pe un proiect cand am venit de la Cluj. Am colaborat la Money Channel pe o serie de evenimente. In 2009 am colaborat cu compania detinuta de Cozmin Gusa si Vintu, era vorba de compania SOCO. La un moment dat Vintu a iesit din acea companie. Eu am colaborat doar cu SOCO care avea diverse parteneriate cu primarii si Consilii Judetene. Era vorba de organizarea de evenimente. Sunt si in continuare la Money Cannel. Este vorba de Business Tour, Antreprenor, ele se numesc road show-uri”, a precizat Silviu Manastire intr-un interviu mai vechi.


VIDEO episod iCommedy Silviu Manastire "Burlacul"

Inainte de a ajunge consilier al ministrului Economiei Lucian Bode ultimul loc de munca al lui Silviu Manastire, a fost cel de director al agentiei de presa Newsin.

Agentie de presa care intre timp s-a desfiintat.

Silviu Manastire a fost si Director editorial la ziarul Gardianul. Asa ca investigatiile jurnalistice cu siguranta nu ii sunt straine.

Silviu Manastire a fost jurnalist vreme de zece ani si a lucrat la Ziua de Cluj, la Gardianul de Transilvania si Banat.

In rest dincolo de a arunca cu invective si a judeca superficial un om sa nu uitam ca toti avem lucruri de ascuns din trecutul nostru.
MAI POTI CITI