Biografie Tavi Clonda "Iubitul" Gabrielei Cristea dupa WowBiz.ro

Scurta biografie Tavi Clonda cel despre care este vorba in titlul scris cu litere mari pe wowbiz.ro: "... La sapte luni de la divort, iubeste din nou! Gabriela Cristea s-a cuplat cu un solist! Deja isi petrec noptile impreuna."

Octavian Clonda - Tavi s-a nascut in data de 15 septembrie 1979 la Braila, unde a urmat cursurile gimnaziale si liceale.

Primul contact cu muuzica a lui Tavi Clonda a fost in primul an de scoala, cand a urmat un curs de pian.

Insa dupa un an de studiat pianul, si-a dat seama ca el vroia sa cante cu adevarat la chitara, si de aici inainte, CV-ul muzical a lui Tavi Clonda va fi strans legat de acest instrument.

Dupa terminarea liceului, Tavi Clonda a urmat Facultatea de Constructii Aerospatiale din Brasov, iar in paralel a studiat canto la Scoala Populara de Arta din Brasov.
gabriela cristea tavi clonda wiki biografic
Tavi Clonda Biografie
In anul 2001, Tavi a participat la emisiunea "Ploaia de stele" de la TVR 1 unde a ajuns pana in finala concursului.

Anul 2003 reprezinta in biografia lui Tavi Clonda un punct de cotitura. In acel moment la doar 23 de ani, Tavi accepta contractul prin care devenea director de program artistic intr-un turneu prin Europa, alaturi de o echipa formata din instrumentisti de valoare, dansatori si solisti vocali.

In 2005 Tavi Clonda primeste un contract de 8 luni in USA in Miami, Florida.

In 2006 se intoarce din USA si pune bazele trupei Bandidos. Trupa cu care lanseaza in noiembrie 2007 albumul "Nu-mi da Scapare" si alaturi de care sustine peste 200 de concerte in Romania, Italia si Germania.

Dupa destramarea trupei Bandidos, Tavi Clonda alege o careiera muzica solo, iar prima piesa lansata s-a numit "Listen, I Pray", la care a scris atat versurile cat si muzica.

In 2012 Tavi Clonda alaturi de Show Band canta in emisiunea lui Cristi Brancu "Confidential".

In septembrie 2013 Tavi Clonda incepe colaborarea cu televiziunea Kanal D, unde alaturi de trupa s-a canta in emisiunea "Te vreau langa mine", emisiune prezentata de Gabriela Cristea.

Dupa mai bine de jumatate de an in care a spus “pas” tuturor admiratorilor, iata ca, fara sa-si dea seama, Gabriela a inceput sa simta fluturi in stomac, precum o tanara adolescenta.

Iar alesul inimii ei nu este vreun afacerist bogat sau vreun personaj monden, ci un tanar frumusel-foc, talentat nevoie mare, dar si cu multe admiratoare: Tavi Clonda, solistul band-ului care asigura muzica in emisiunea prezentata de Gabi, la Kanal D.

Ce-i drept, destul de discreti, sau mai bine zis chiar zgarciti cu gesturile tandre, Gabi si Tavi ar fi putut trece drept doi buni colegi sau amici, insa scanteile din priviri si felul in care se sorbeau, reciproc, din ochi, i-au cam dat de gol.
MAI POTI CITI