Biografie Rela Lucan cantareata moarta in cada - Viata Viata in memoriam

Rela Lucan, o cunoscută cântăreata de muzică populară din Bănie, a fost găsită moartă vineri, în apartamententul propriu din cartierul Craioviţa Nouă.

Artista de muzica populara a fost gasita fara suflare in cada de fiica ei.

Cantareata era goala, iar robinetul de apa fierbinte era deschis.

Rela Lucan avea 45 de ani, era necasatorita si canta muzica populara de la varsta de 13 ani.

Vecinii artistei Rela Lucan au declarat că nu au mai văzut-o de câteva zile, însă au crezut că este plecată la Piteşti, acolo unde mai deţinea o locuinţă.


O anchetă a poliţiei este în curs, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

Pe scurt despre biografia artistica Rela Lucan.

Rela Lucan s-a nascut in anul 1968, 17 martie.

Inca din copilarie, Relei Lucan ii era suficient sa asculte o melodie la radio pentru a o memora in intregime apoi o canta cu glasul de copil mostenit de la mama sa mare iubitoare de muzica si traditii populare.

Venita in Craiova, Rela si-a continuat studiile, urmand apoi si Scoala Populara de Arta, unde a desfasurat o bogata activitate artistica.

A participat la nenumarate spectacole si turnee, atat in tara cat si in strainatate, fiind o adevarata mesagera a cintecului oltenesc.

Odata cu trecerea timpului, nu a ezitat sa-si perfectioneze stilul de a canta, facand studii in domeniul muzicii, in particular, cu diferiti profesori de canto si teorie.

Cantareata Rela Lucan a lansat doua albume, “Crasmarita, crasmarita” (2007), care contine si piesa “Am inima pustiita”, una dintre cele mai apreciate melodii ale sale,  si “Ridicati paharele” (2009), realizat impreuna cu artistul Gore Belanschi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.