Biografie DON BAXTER castigatorul Master Chef-ului VEDETELOR de la PRO TV

Se face ca ziarul CLICK a aflat ceva... si atunci striveste "corola de minuni" a fanilor Master Chef si public anumele castigatorului. DON BAXTER ar fi dupa Click castigatorul concursului culinar: MasterChef cu vedete.

Asadar, iata biografia lui DON BAXTER, o biografie de muzician cu reale talente de bucatar.

Don Baxter si-a inceput cariera muzicala in 1994 alaturi de trupa Morometzii alaturi de care a lansat albumul “Ganditorul”.

N-a stat mult cu Morometzii pentru ca a decis ca vrea sa urmeze o cariera solo. `Asa am simtit eu. Ca pot sa-mi exporim mult mai bine ideile de unul singur`, a declarat Don Baxter.

Din impresionanta lista de colaborari a lui Don Baxter putem aminti nume ca: BUG Mafia (albume: Nascut si crecut in Pantelimon, Deasupra tuturor, De cartier), La Familia (albume: Baieti de cartier, Punct si de la capat), Codu' Penal sau colaborari cu artisti ca Smiley, Simplu, Alex Velea, Corina, Delia, Catalina Toma, Moni-K etc.


Primul album solo Don Baxter a fost lansat in anul 1999 si se intituleaza `Suspect No 1`.

`Din pacate albumul nu a fost destul de bine promovat la acea vreme avand in vedere ca nu a beneficiat nici macar de un videoclip. Dar asta e alta discutie. Nu e scopul meu sa fac un proces de intentie fostei case de discuri, cu care de altfel am colaborat destul de bine. Fara falsa modestie spun ca albumul `Suspect no.1` este unul dintre primele trei albume rap all-time din Romania. Parerea mea`, mai spunea Don Baxter.
biografie don baxter noul master chef

Dupa discul `Suspect No 1`, Don Baxter s-a axat pe partea de productie, apoi, in 2004, a lansat cel de-al doilea album `Singur`.

Ulterior, a trecut o perioada destul de lunga in care nimeni nu a mai auzit nimic despre Don Baxter.

Explicatia o da chiar Don Baxter intr-un interviu: "Absenta prelungita se datoreaza si prietenului Bachus (Murfatlar, Jidvei, Pietroasele si multe alte marci autohtone, dar desigur, si fratilor de peste ocean, Jack D, Jim B sau Johnny W), tovarasul meu bun intr-ale relaxarii".

Din 2009, Don Baxter face parte din echipa HaHaHa Porduction, unde se produc piese pentru artisti precum Smiley sau Alex Velea.

In toamna lui 2010, Don Baxter a revenit cu un nou videoclip, la melodia `Intro (Ce zici?)`. Piesa a fost compusa in studiourile HaHaHa Production si venea cu un sound actual, demn de o revenire.

Si o revenire reprezinta si prezenta lui Don Baxter in show-ul culinar de la PRO TV.

Dupa ce si-au castigat sorturile de bucatari, vedetele de la Master Chef au fost eliminate rand pe rand în cele trei saptamani în care s-a filmat show-ul de la PRO TV.

Cel mai bun dintre cei buni a ramas, într-un final, Don Baxter, la care nu se astepta nimeni sa fie un bucatar atât de iscusit.

„Este la fel de bun în bucatarie cum este si în studioul de înregistrari", a declarat o sursa apropiata lui Don Baxter. Desi poate parea surprinzator, un barbat poate gati atât de bine si poate sa si faca show în acelasi timp.

MAI POTI CITI