Biografie Cristina Dochianu: wiki FOTO cu prezentatoarea TV care pozeaza fierbinte

Cine este Cristina Dochianu?

Biografia Cristinei Dochianu incepe pe 10 iulie 1984, data ei de nastere. In varsta de 29 de ani frumoasa Cristina Dochianu este cunoascuta ca fata de la pupitrul stirilor sportive de dupa-amiaza, de la Antena 1.

O biografie de vedeta blonda care a culminat in 2006 cu un super pictorial foto intr-o cunoscuta revista in care, Cristina Dochianu a ales sa se dezgoleasca complet de "secretele" care ii ascundeau trupul.

Aceasta s-a intamplat pe vremea cand era una din dansatoarele trupei personale a Andreei Banica.

Si tocmai aceste poze fierbinti au facut sa fie concediata deoarece aceasta a pozat  fara a o anunta pe Andreea Banica  si pe un tarif foarte mic - de numai 1000 de euro.
cv cristina dochianu antena 1

WIKI pe scurt Cristina Maria Dochianu:

Nume: Dochianu
Prenume: Cristina Maria
Data Nasterii:10 iulie 1984
Locul Nasterii: Bucuresti, Romania
Studii: Colegiul Economic "A.D. Xenopol", ASE Facultatea de Comert
Ocupatie: Prezentatoare stiri sportive

Revenind la biografia profesionala a Cristinei Dochianu, dupa ce a fost concediata de Andreea Banica, vedeta stirilor sportive s-a reprofilat. A prezentat la Antena 1 horoscopul matinalului "Dimineata devreme" apoi stirile sportive tot la matinal ca mai tarziu sa "cucereasca" si alte intervale orare.
biografie cristina dochianu antena 1 blog vedete

Dupa terminarea studiilor din cadrul ASE Bucuresti, Cristina a aparut pentru prima data in televiziune in "Matinalul lui Capatos" alaturi de veselul cuplu Dan Capatos si Cristina Cioran, dupa care a urmat un transfer brusc la pupitrul stirilor sportive de dupa-amiaza, tot la Antena 1.

Cristina Dochianu nu are frati si nici surori. Cand era mica, se visa cercetator sau cantareata.

Nu e superstitioasa, nici nu crede în Horoscop.  Se declara foarte sensibila: "Plâng la filmele de dragoste";

Cristina Dochianu spune ca nu gateste mâncaruri sofisticate, dar se descurca în bucatarie. Salata de vinete ii iese cel mai bine.

Nu are nici o operatie estetica. pentru ca nu ar avea curaj, ii este foarte frica.
poze cristina dochianu wiki foto

Cele trei lucruri care nu-i lipsesc niciodata din geanta Cristinei Dochianu, în viata de zi cu zi, sunt balsamul de buze, parfumul si portofelul.

Cristina Dochianu formeaza de cativa ani buni un cuplu reusit cu Radu de la trupa Crush. Si cine stie, poate o vom vedea pe Cristina cantand alaturi de trupa Crush sau poate intr-un proiect muzical independent.
MAI POTI CITI