POZE TEODORA STOICA "MEMELUSA" CARE A IMPLINIT VARSTA DE 19 ANI

In acest weekend, Teodora Stoica a implinit 19 ani.

Prilej tocmai bun pentru a sarbatori fara masura. Doua zile si doua nopti  in care Fiica lui Meme Stoica si gasca de prieteni au sarbatorit sarbatori "fara numar" intr-un club de fite din Capitala.

Cei de la CANCAN pulseaza si au publicat cateva poze in care Teodora apara alaturi de cativa prieteni, printre care, se pare, si un nou iubit.

Sa fie tanarul din pozele de pe www.cancan.ro noul iubit al "memelusei"?

Pana cand se va elucida misterul iubitului Teodorei Stoica sa face un scurt wiki biografic tinerei "vedete".
teodora-stoica-memulusa-facebook-wiki-blog vedete

Fiica managerului de la Steaua, Meme Stoica, a facut cunostinta cu lumea mondena de la o vârsta frageda si, instant, i s-a pus eticheta „Memelusa“.

Singurele ei ocupatii, momentan, sunt distractiile în cluburile de fite si baietii cu tti celebri, cel putin la fel de cunoscuti ca al ei.

Nu avea nici 16 ani cand chiar Meme a scos-o la club pe Teodora si tot cam atat cand a devenit iubita lui Matei Lucescu.

În grupul lor comun de prieteni se mai aflau, printre alti copii de bani gata, Michelle Ciubuc si Marius Turcu. Michelle, care era una dintre cele mai bune prietene ale ei, a reusit sa-i succeasca mintile, pentru scurt timp, lui Matei, dar Teodora l-a recucerit.

Iar dupa un timp, s-a cuplat cu Marius, unul dintre prietenii apropiati ai lui Lucescu.

In aceasta vara o alta stire lovea ca un "traznet", Teodora Stoica si-a pus silicoane.

Prezenta la petrecerea pentru sarbatorirea titlului cu numarul 24  a Stelei  Teodora Stoica a venit îmbracata într-o pereche de pantaloni foarte scurti, care abia daca se zareau din cauza bluzei care îi acoperea, lasând la vedere picioarele lungi si frumoase ale tinerei.
wiki biografic teodora stoica memelusa cu silicoane

Însa nu doar picioarele Teodorei au atras atentia.

Desi bluza i-a acoperit bustul, s-a putut observa cu ochiul liber ca tanara fiica a lui Meme Stoica este posesoarea unui bust generos.

Întrebarea care a ramas inca fara raspuns: si-a pus sau nu Teodora Stoica (19 ani) silicoane la o vârsta atat de frageda?
MAI POTI CITI