THEA HAIMOVITZ biografia de la Bijuterii KABBALAH la Laboratoarele Thea MED FOTO

Putem incepe direct acest scurt wiki Thea Haimovitz, spunandu-va ca Thea este unul dintre esteticienii care se ocupa în Romania de vindecarea acneei cu ajutorul produselor sale pe care le prepara în laboratoarele Thea MED. Frumusete fara varsta de la Thea Haimovitz, evreica care spune ca Romania este casa sa.

Totodata frumoasa Thea Haimovitz este printre promotorii filosofiei Kabbalah, în 2010 lansând prima linie de bijuterii conceptuale personalizate cu mesaje din Kabbalah din Romania. Un CV Thea Haimovitz care trece de la pargamatismul stiintific al tratamentelor cosmetice moderne la mistica evreiasca Kabbalah.

Biografia familiei lui Thea Haimovitz are radacini adanci in trecut. Dupa un arbore genealogic realizat de un unchi, profesor de istorie si istoric, radacinile familiei Thei Haimovitz sunt identificate incepand cu data de 1480, cu punct de start in Transilvania si Bucovina.
biografie thea haimovitz blog vedete bijuterii kabbalah

Familia mamei sale avea mult pamant care reprezenta sursa de existenta; erau oameni inalti, de peste 1.90 m, toti aveau ochii verzi-albastri iar femeile din familie creau haine extraordinar de frumoase, fabricau in casa sapunuri parfumate cu plantele cultivate in gradina si au reusit sa obtina struguri copti in luna mai. Mai erau si specialiste in obtinerea matasii; mama mi-a povestit mereu despre gogosile de matase si gradina de duzi a casei. Fetele din familie au fost atat de frumoase incat cererile in casatorile veneau din toate directiile

Modesta, Thea Haimovitz declara ca ea insa, nu este o urmasa atat de reprezentativa, desi sotul si prietenii sustin contrariul.

Thea Haimovitz s-a nascut in Romania, dar o mare parte din viata si-a petrecut-o in afara granitelor.

Thea declara ca se simte acasa acolo unde are familia si prietenii.

Bijuteriile Theei poarta ca semn distictiv trei litere ebraice, care reprezinta protectie, sanatate si energii pozitive.

Thea Haimovitz a creat pana acum doar bijuterii personalizate  - fiecare piesa fiind adaptata persoanei care urma sa o poarte. Bijuteriile Kabbalah au un design sofisticat si sunt confectionate din pietre semipretioase, perle naturale si cristale de murano, montate in argint.
WIKI Thea_si_Lior_Haimovitz Blog Vedete
Thea Haimovitz si sotul ei Lior
Principala ei aliata in crearea bijuteriilor kabbalah fost mama sotului ei, care a renuntat la seturi de bijuterii vechi si valoroase pentru a purta creatiile Theiei si despre care povestea cu mandrie ca le-a facut fata ei.

Pentru Thea Haimovitz a fost un stimul adevarat si a facut-o sa nu se opreasca si sa aiba incredere in fortele proprii.

Atat despre biografia Thea Haimovitz, putine lucruri, poate si din cauza ca lui Thea nu ii place sa vorbeasca prea mult de ea, ci mai mult de realizarile sale.
MAI POTI CITI